Putyin a világot érő fenyegetésekről beszélt, és arról, hogy a nyugati politikusok miért nem látják az Európára telepedő vészt

2021. január 28., csütörtök




Megdöbbentő igazságbeszéd, amit minden Európainak hallania kellene...

Putyin elnök a nemrég egy nemzeti ünnepségen beszélt erről Moszkvában. Más, nyugati politikusok ezt miért nem látják ennyire nyilvánvalóan?

A náci Németország felett aratott győzelem 73. évfordulója alkalmából tartott beszédet Vlagyimir Putyin a Vörös téren.

A látványos ünnepségre Moszkvában került sor. 13.000 katona előtt beszélt az orosz vezető arról, hogy az új fenyegetek mögött valójában ugyanazok a régi jól bevált fenyegetések állnak.

"Emlékszünk a második világháború világháború tragédiájára, a történelmi leckére" - kezdte meg beszédét.

"Ez nem hagyja, hogy vakok legyünk. Az új fenyegetések mögött ugyanazok a régi minták láthatók: az önzés, az intolerancia, az agresszív nacionalizmus, és a kivételezettség igénye" - tette hozzá.

Az izraeli és a szerb elnök is részt vett az ünnepségen és megemlékezésen.

Oroszország és Putyin megérti az új fenygeetések súlyát, és kész a globális biztonságról szóló párbeszédre.

Mindezt úgy, hogy mindeközben az EU még most is csak néz jobbra-balra, nem érti, hogy mi történik körülötte a bevándorlási válság közepette.

Az EU vezetői csak állnak, és tátognak, mint egy béna kacsa, miközben "tömik" őket.

Egyre többen vannak azon az állásponton, hogy a nyugati politikusok számtalan értelemben - mind erkölcsileg, mind szakmailag, mind a válságkezelés szempontjából - megbuktak.

Eljárt felettük az idő, nem értik, mi is folyik körülöttük, és hogy mekkora veszélynek van kitéve Európa a bevándorlási hullám miatt.

Vagy egy új politikai garnitúra jelenik meg a színen Európa-szerte, vagy az Európai unió hamarosan csak mint egy letűnt birodalom, lesz olvasható, lábjegyzetként a történelem lapjain.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

érdekes politika menekültek háborúk putyin


Megtekintések száma: 55412





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet