Putyin elfogatóparancsot kért Soros ellen: nemzetközi elfogadóparancsot kértek már az USA-ban is ellene!

2018. március 15., csütörtök
Egyre több szem előtt lepleződik le a magyar származású oligarcha világhatalmi célja?

Korábban már beszámoltak róla a hírek, hogy több ízben is elfogadóparancsot indítottak Soros ellen.

Egész pontosan arról van szó, hogy petíciót indítottak az USA-ban, amiben azt kérik, hogy George Soros spekuláns feleljen tetteiért.

Az amerikaiak egy része szerint ugyanis fenygetést jelent a szabad világ számára. A petitions.whitehouse.gov oldalon található felhívás arra kérte a szövetségi kormányt, hogy lépjen fel az amerikai milliárdossal szemben, aki útjában áll annak, hogy Amerikát ismét naggyá tegyék.

Később pedig maga Putyin ment neki a Soros oligarcha hálózatának.

Putyin ugyanis az első sorból nézte végig, hogyan is zajlik a bevándorlás, és a Soroshoz köthető szervezetek hogyna vándoroltatják befelé az embereket az EU határain belülre.

Ez pedig szerinte nem csak óriási nemzetbiztonsági kockázat, de nemzetközi szinte is veszélyes lehet.

Pénzügyileg nyílt lázadást támogatott amerikai nagyvárosokban, mely több millió dollárnyi anyagi kárt és életek kioltását eredményezte.

Megkísérelte manipulálni a demokratikus választásokat azáltal, hogy több millió dollárt adományozott az általa preferált jelölteknek.

Az amerikai szuverenitás megkurtítására törekszik. 

Saját szavai szerint: „Az Egyesült Államok a fő akadálya egy tartós és igazságos világrendnek… Az Egyesült Államok hozzáállásának és politikájának megváltoztatása továbbra is a legfőbb prioritásom.”

Egy valutamanipulátor. Soros indította el a brit pénzügyi válságot azzal, hogy a piacra dobott 10 milliárd fontot, ezzel kierőszakolva a valuta leértékelését és az egymilliárd dolláros profitot.

"nyilvánosságra hozzuk az Orosz Federáció és miniszterelnökének Vlagyimir Putyinnak a közleményét: Nemzetközi elfogató parancs kibocsátást kértük a Soros György magyar deviza spekuláns, pénzügyi terrorista ellen..."

Az orosz titkosszolgálatok felfedezték, tetten érték, hogy dán derivatívák és más külföldi valuták által támadást kezdett az orosz valuta ellen a pénzpiacokon.

Meg kell említeni, hogy Soros ezeket a Derivatívákat - azaz származékos ügyletek - luxemburgi bankok segítségével használta fel, mely szigorúan tiltva van az EU államai által aláírt Bázel II szerződésben.”

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika soros putyin


Megtekintések száma: 155317

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet