Putyin hátborzongató dolgot üzent Európának! Bele fogunk pusztulni?

2018. február 13., kedd




Szerinte csak két opció van a bevándorlási hullám kezelésére.

Putyin nemrég megint megnyilatkozott, és megrázó képet festett fel Európa számára.

Gykaorlatilag arról beszélt, hogy ma összesen sezrinte két, azaz kettő darab lehetőség áll az EU és vezetése előtt, hogy megoldják a jelenleg is uralkodó, lassan káoszba torkolló állapotokat.

Ha egyiket sem követi Európa, akkor hamarosan nem marad már semmi, amit meg lehetne védeni.

Bár akár érdeke is lehetne, hogy Európa tönkremenjen, mégis úgy hiszi, figyelmeztetnie kell a kontinenst, mivel nem akar a közvetlen szomszédságában egy hatalmas új Kalifátust, hiszen azzal az oroszok baja is meggyűlne a jövőben.

Az egyik amit ajánlott, hogy azonnal el kell kezdeni katonákkal és fegyverekkel védeni Európa határait, és a Schengeni övezetet.

A másik az, hogy nem szabad beengedni a menekültek egy jó rászét, csakis akkor, ha 100%-ig bebizonyosodott, hogy legális menedékkérő, mert ebbúől amúgy is kevés van.

Ezzel meg éehetne akadályozni, hogy a szélsőséges muszlimok száma drasztikusan növekedjen az európai városokban, bár sokak szerint már íagy is viszsafordíthatatlan a baj.

Számtalan biztonsági szakértő erősítette már meg korábban is az orosz elnök meglátásait. Ő csak annyit tett, hogy nyomatékosna figyelmeztette Európtá, mert közeleg aza pont, ami után már semmit sem lehet tenni, és a nyugati civilizáció maradandó károkat fog szenvedni.

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan ki kell nyilvánítani az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva. 

Még az Unió vezetői, és a tagállamok politikusai bénultan nézik a migránsválság okozta Európai káoszt, Putyin határozottan cselekszik és igyekszik felszámolni a terrorista szervezeteket.

Ezt kellene nekünk is cselekednünk, ehelyett csak nézünk bambán, miközben Európát folyamatosan migránsokkal tömik, mint egy béna kacsát.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek putyin


Megtekintések száma: 152745





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet