Putyin jelentheti be hamarosan, hogy léteznek földönkívüliek?

2017. június 2., péntek
A Kreml vezetője szerint Putyin az igazság embargó feloldásán gondolkodik.

Egy belső forrás arra hivatkozik, hogy információi lehetnek arról, hogy Putyin azon gondolkodik, hogy lassan előhozakodik az egyik legnagyobb titokkal az emberiség múltjával kapcsolatban.

Mégpedig azzal, hogy földönkívüliek léteznek.

Méghozzá nemcsak, hogy léteznek, de rég itt élnek a Földön közöttünk. Évezredek óta látogatnak minket, és folyamatos a háttérből befolyásolták az emberiség történelmét, mindig egy adott mederben tartva a világ alakulását.

Sokszor hozzásegítettek minket a tudás, és a technológia fejlődéséhez.

Putyin a jelek szerint az úgynevezett igazság embargó feloldásán gondolkodik. Ez az az embargó, amit az emberiség egyes titkos kormányai, és az idegenek kötöttek, valamint más szuperhatalmak egymással.

Ennek lényege az összeesküvés elmélet hívei szerint az, hogy nem beszélnek az idegenekről, és nem tudatosítják az emberekben a létezésüket.

Az embargó oka állítólag az volt annak idején, a hidegháború előtti években, hogy az emberiség nincs felkészülve a földönkívüli élet bejelentésére, és az események nyilvánosságra hozását követően globális káoszba fulladt volna a teljes emberi civilizáció a tények hallatán.

Vallások omlottak volna össze, és polgárháborús állapotok alakultak volna ki.

Sokkal jobbnak látták a lassabb átállást, így az utóbbi években volt ideje felkészülnie többek között a Vatikánnak is, ami többször felvetett mostanában a kérdést, vajon vannak-e más lények is a világban.

Az új álláspontjuk sokkal nyitottabban áll az idegenek kérdéséhez, és kinyilatkoztatták, hogy Isten más lényeket is teremthetett az embereken kívül.

Sokak szerint ezek a jelek is arra utalnak, hogy valóban zajlik a háttérben az emberiség felkészítése a nagy bejelentésre.

A Kreml egyik vezetője szerint Putyin azon gondolkodik, hogy ezt az embargót azonnali hatállyal megszüntesse, és idő előtt nyilvánosságra hozzon minden földönkívüliekkel kapcsolatos aktát.

Más források szerint maga Putyin azért gondolkodott el az anyagok és a tények nyilvánosságra hozásán, mert több körből megkérték rá, hogy vegye fontolóra.

Ezzel ugyanis Oroszország tűnhet fel a szivárogtató szerepében, aki elárulta az igazságot az embereknek.

Így több nemzetet is az oroszok mellé állhat Amerikával és más szuperhatalmakkal szemben. Putyin, és Oroszország számára tehát stratégiailag jó és kedvező döntés lenne beszélni arról, amiről az egész világ hallgatott...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 61449

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet