Putyin őszinte beszéde arról, amit a bevándorlásról gondol! Állva tapsolták meg!

2017. december 12., kedd
Ezt neked is hallanod kell! OSZD MEG másokkal is!

Az orosz parlamentben nemrég olyan beszédet mondott Putyin, ami még tőle is szokatlan.

Azt már megszokhattuk tőle, hogy nagyon sokszor fogalmaz kendőzetlenül, egyben őszintén. Azonban még magához mérten is nagyon durva kijelentéseket tett, amit az EU vezetésén belül nagyon sokak elítélnének.

Sőt, Angela Merkelnél biztosra vehetően kiverte volna a biztosítékot az, amit Putyin gondol a bevándorlásról, és annak kezeléséről.

A beszéde végén a DUMA összesen 5 percen át állva tapsolta meg az orosz vezetőt.

„Oroszországban oroszként szeretünk élni. Bármely kisebbség, bárhonnan is érkezett, ha élni, dolgozni és táplálkozni kíván Oroszországban, oroszul kell beszélnie és az orosz törvényeket kell tiszteletben tartania.

Ha valaki Sharia Törvénye szerint a muszlimok életét akarja élni, őszintén azt ajánljuk számukra, hogy menjenek és éljenek ott, ahol az az állam törvénye.

Oroszországnak nincs szüksége muszlim kisebbségre. A kisebbségeknek van szükségük Oroszországra, és nem biztosítunk számukra előjogokat, vagy a törvényeinket nem próbáljuk a szájuk íze szerint módosítani, tekintet nélkül arra, hogy milyen hangosan visítják: „diszkrimináció”.

Nem fogjuk tűrni az orosz kultúrával szembeni tiszteletlenséget.

Jobban tesszük, ha a „demokráciának” nevezett öngyilkosságokból tanulunk — Amerika, Anglia, Németország, Franciaország és Hollandia — amennyiben, mint nemzet túl akarjuk élni. A muszlimok elfoglalják ezeket az országokat, de nem fogják elfoglalni Oroszországot.

A mi orosz kultúránk nem kompatibilis a kultúra hiányával vagy a Sharia Törvényének, és a muszlimok primitív életmódjával.

Amikor ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület új törvények megalkotására gondol, elsősorban az orosz érdekeket kell szem előtt tartania, nem figyelmen kívül hagyva, hogy a muszlim kisebbségek nem oroszok.”

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika bevándorlás putyin


Megtekintések száma: 118451

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet