Putyin szerint az mentheti meg Európát a teljes összeomlástól, amit Magyarország tesz!

2018. február 24., szombat
Szerinte ez az egyetlen esély…

Putyin megrázóan éli át azt, hogy mivé lesz Európa, és hogyan hullik szinte teljesen darabjaira ez egykor virágzó nyugati demokrácia.

A végnapjait éli, és ha nem cseleksznek az EU vezetői sürgősen, akkor civilizációkat temethet maga alá a migrációs válság.

A bevándorlási válság ugyanis már nem csak a bevándorlók, hanem a befogadók válságává is vált.

Az eltartottak vírusként rohanják le a befogadókat, mint amikor a gazdatestet támadja meg a kórokozó, és nincs ellene menekvés.

Putyin elmondta, hogy csak az lehet a megoldás az Európai Unió számára a migrációs válság kezelésében, amint Magyarország is tesz.

Mi ugyanis zártuk a határainkat, és nem engedünk a menekültkvótának sem, sem pedig semmi olyan szabályozásnak, mely a saját népünk akarata felett állónak képzeli magát.

Hozzátette, fokozni kellene Európa védelmi vonalát, és nem beengedni a kétes helyekről érkezőket, bármennyire is unhumánus a dolog.

Szerinte katonákkal és fegyverekkel védeni Európa határait, és a Schengeni övezetet.

Ezzel meg lehetne akadályozni, hogy a szélsőséges muszlimok száma drasztikusan növekedjen az európai városokban, bár sokak szerint már így is visszafordíthatatlan a baj.

Ez Magyarországon jól működik, ám félő, hogy a nemzetállamok ellenségképnek kikiáltásával az EU teljes támadásba lendül, ahelyett, hogy az általunk kitalált, és Putyin által is jónak talált stratégiát követné...

Az orosz elnök szerint a legfontosabb, hogy azonnal be kell fejezni a migránsok utaztatását az unión belül és világosan ki kell nyilvánítani az unió vezetőinek a migránsoknak, hogy ne jöjjenek Európába mert úgy is ki lesznek utasítva.

Magyarország határkerítése egy nyílt, és mindenki számára érthető üzenet, amit egész Európának át kellene vennie.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek oroszok bevándorlás


Megtekintések száma: 17511

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet