Putyin teljes mértékben nemet mondott a GMO-ra! Mások is követhetnék a példáját!

2021. április 1., csütörtök




"Nekünk, mint fajnak, megvan az esélyünk arra, hogy továbbra is egészségesen emelkedő pályán fejlesszük a testünket és az agyunkat, avagy kövessük az elmúlt évtizedek nyugati példáját és szándékosan genetikailag módosított élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, oltásokkal és olyan gyorséttermi ételekkel mérgezzük a népességet, amiket veszélyes és függőséget okozó drogként kellene besorolnunk."

„Harcolnunk kell ez ellen. Egy pszichikailag és intellektuálisan fogyatékos populáció nem szolgálja az érdekeinket.” – áll a riportban.

Egy átlagos kormány irányította nyugati embert a következőképpen ír le:

„alaposan beoltott borderline, autista, kövér ember, aki a képernyő előtt tespedve egy magas cukortartalmú üdítő legurításával küszködik”

– a riport szerint ilyen taktikákat vetnek be a kormányok arra, hogy a polgáraikat szolgaságban tartsák, s ezek a taktikák nem csak „gonoszak/ördögiek”, hanem „célszerűtlenek közép- és hosszú távon egyaránt.”

Oroszország Putyin alatt az elmúlt években ingyen elajándékozta a földet azoknak az embereknek, akik organikusan és fenntartható módon akartak gazdálkodni.

A cél nem más, mint a világ vezető nem-GMO-s élelmiszereinek „vezető exportőrjévé” válni, ami a „gazdaságilag tiszta” gyártáson alapszik.

A Biztonsági Tanács riportja csak hónapokkal azután jelent megy, hogy a Kreml megálljt parancsolt valamennyi GMO-tartalmú élelmiszer előállításának, ami a nemzetközi közösség szemében az első jelentős lépésnek számít az olyan multinacionális cégek elleni küzdelemben, mint amilyen a Monsanto.

Oroszország továbbra is a természetes biogazdálkodás élén jár.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes egészség GMO politika putyin


Megtekintések száma: 95468





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet