​Putyin vészjósló hidegháborút vizionál: ijesztő dolgokat mondott

2021. március 31., szerda
Elindulhat a rejtett háború, mely könnyen valós, fizikai konfliktusokhoz vezethet. Szerinte a Nyugat uralma alá akarja hajtani Oroszországot.

“Ez nem a versengésről szól, ami teljesen természetes a nemzetközi kapcsolatokban, hanem egy állandó és nagyon agresszív jelenség, aminek célja megtörni a fejlődésünket, konfliktusok generálása a határainknál, belső instabilitást provokálni és aláásni Oroszország értékeit –

végső soron meggyengíteni Oroszországot, és külső ellenőrzés alá vetni” –

mondta az orosz elnök a titkosszolgálatoknál elmondott beszédében az Euronews szerint.

Ezért a szervektől azt kérte, hogy kiemelten dolgozzanak az olyan területeken, mint hogy hiteltelenítési kampány zajlik az orosz koronavírus-vakcina, a Szputnyik V ellen, és akadályozzák más projektjeiket is, például a Nordstream2 gázvezeték megépítését is.

Korábban a davosi világfórumon már Putyin is arról beszélt, hogy “mindenki harca jöhet mindenkivel”.

Ezzel gyakorlatilag arra utalt sokak szerint, hogy veszélyben lehet a világbéke, és a Földön m,inden eddiginél aggasztóbb a helyzet, részben a gazdasági válság, és a koronavírus hatásai miatt.

Putyin és az ameirkaiak egymásnak feszülése várható, és nemrégiben már beszámoltunk mi is róla, hogy megy az “izmozás” a másik fél felé, főleg miután Putyin vadászgépeket, bombázókat vonultatott fel az amerikai jelenlét miatt Norvégiában.

Mint írtuk: Február elején jelentette be az Egyesült Államok légiereje, hogy B-1B bombázókat küldenek Norvégiába, hogy megvédjék Amerika érdekeit az Északi-sarkkörön és az azt körülvevő vizeken.

A lépés egyértelmű üzenet volt Joe Biden részéről Oroszországnak; soha korábban nem küldött még az Egyesült Államok bombázókat Norvégiába.

A Forbes arról ír, hogy bár a bombázók még meg sem érkeztek új állomáshelyükre, Oroszország már válaszlépéseket tett és újabb lépéseket tervez.

Február 9-én két Tu-160-as nehézbombázót röptettek Skandinávia és az Északi-sarkkör körül, egy 12 órán át tartó hadművelet során.

Peregnek már a háborús dobok,a feszültség soha nem látott magasságokban van valamennyi szuperhatalom között.

Eközben Kína is csöndben építi a világdiktatúrát biztosító big data rendszereit…

Hogy mi lesz enneka vége?

Tény, hogy az 1930-as évek óta nem látott káosz van a világban, mondhatni “robbanás közeli állapot”.

Jelen helyzetben tehát minden eddiginél nagyobb szükség van a józan hangra az országok között, hogy elkerüljék az esetlegesen kirobbanó harmadik világháborút…

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 31826

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet