Putyinnak elege lett az Ukránok játékából! Kemény lépések jönnek: kitörhet a harmadik világháború?

2018. október 23., kedd
Vladimir Putyin orosz elnök aláírta azt a rendeletet, amely lehetővé teszi Oroszország számára a szankciókat az ukrán vállalatok és magánszemélyek ellen, válaszul az Oroszország elleni ukrán szankciókra.

Az orosz kormány elrendelte, hogy “meg kell határozni azon magán és jogi személyek listáját, amelyek tekintetében különleges gazdasági intézkedéseket alkalmaznak” , és “meghatározza az egyénekre és a jogi személyekre alkalmazandó különleges gazdasági intézkedéseket” 

– írja a Russia Today.

Ukrajna 2014 februárjában szabott ki szankciót 1.228 orosz személy és 468 jogi személy ellen. 

Ebben vannak orosz tisztviselők, politikusok, üzleti vezetők és újságírók. Kijev számos orosz médiát és televíziós csatornát is betiltott.

Az ukránok pár napja jelentették be, hogy újabb két tévé adót fognak szankcionálni, melyek szerintük oroszbarát propagandát sugároznak.

Putyin, Trump, Erdogan, a világ nagy vezetői készülnek valamire. Mert a világ egyre inkább egy végzetes instabilitás felé robog, amiből már nem lesz visszaút.

Ha pedig nem lesz visszaút, egy megállíthatatlan fegyveres konfliktus lesz a vége.

Ebbe pedig az emberiség közel fele bele fog pusztulni, a másik fele pedig egy nukleáris holokauszt túlélőjeként fog tengődni a bolygón, a kőkorszakba visszazuhanva...

Orosz hadi fejlesztések egész sora zajlott le az elmúlt 5-10 évben. Putyin rengeteg forrást költött el arra, hogy Amerikát beelőzze a haditechnika fejlettségében.

Ma elmondhatjuk, hogy az újgenerációs haderő nem csak képes lenne szembeszállni egy amerikai alakulattal, de győzelmet is tudna aratni felette...

Ha egy harmadik világháború kirobban, márpedig ki fog, ebben biztosak lehetünk, akkor az emberiség fele el fog pusztulni.

Korábban maga Putyin is azt nyilatkozta, hogy egy harmadik világháborút már nem nyerne meg senki, nem lenne győztese - utalva arra, hogy milyen pusztító fegyverekkel szállnának szembe egymással a felek.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes politika háborúk putyin


Megtekintések száma: 39439

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet