Rájöhettek, ki és miért indította újra a világot: újraírhatja az emberiség múltját

2023. szeptember 30., szombat
Ez döbbenetes és alapjában változtat meg mindent.

A Harmadik Alaphelyzet Előtti Világ

Képzeljünk el egy olyan világot, amely messze eltér attól, amit ma ismerünk. A sarkvidékek még nem voltak behálózva jégtől és hótól, hanem folyók szeltek át, osztva azokat négy részre. Az Argentína-Chile-Antarktisz közötti szárazföldi híd még létezett. Ez a világ tele volt óriásokkal, különös emberekkel és mitológiai lényekkel, akik a föld alá szorultak, száműzve a felszínről.

Ezen a térképen antarktiszi sárkányok és kentaurok, ázsiai dzsinnek, ázsiai mantikór női arccal, oroszlántesttel és skorpiófarokkal, mongol egyszarvúak, valamint az Indiai-óceán déli részén élő Vízöntő is látható, emberi törzzsel és tengeri kígyófarokkal.

De a mai sivatagok és havas vidékek egykor meleg és virágzó tájak voltak, három-négy évszázaddal ezelőttig, amikor megjelentek az "istenek," és mindent elpusztítottak. Az 1750-es ipari forradalom Nagy-Britanniában indult el, és innen brit hajók terhesek vallási fanatikusokkal hajóztak a tengereken és óceánokon, hogy területeket foglaljanak el és a világot uralmuk alá hajtsák. Sok nemzet és nép hódolt meg előttük, vagy pusztult el.

Az angolszászok egyedülálló technológiákat kaptak az uralomért cserébe, és segítették mestereiket terjeszkedni. Afrikában, Ázsiában, Ausztráliában és Antarktisz őslakosai ellenálltak a hódítók ellen, de nem tudtak ellenállni a soha nem látott fegyvereknek és tűzerőnek. Behódoltak vagy elpusztultak.

Ez az időszak a gyarmati korszak modern változata volt, hasonlóan az ókorhoz, amikor Jahve segítette a választott népet a pogány törzsek elleni hódításban az Ígéret Földjén.

Az új világrend az emberiség kiszolgáltatottságával járt, amit a Föld népei és a természet is megsínylődött. Az óriásembereket elpusztították, és egy új, kevésbé intelligens fajtát hoztak létre genetikailag az Újvilágba, ami a harmadik nagy újrakezdés volt. Ami most történik, az csak egy epilógus.

A múlt század világháborúi aztán véget vetettek az Óvilág maradványainak. Az első világháború után még maradtak Zeppelin léghajók és szabad energia, de a második világháború mindent megtisztított, és elvezetett az orwelli rémálomhoz.

Az élen járók megváltoztatták a történelmet és elferdítették az igazságot, ami most a régi mesékben és mitológiákban rejlik. Az ember pedig minden új alaphelyzetbe állítás után fizikailag kisebb és butább lett, miközben esztelen és szívtelen gépeket hoznak létre belőle.

Az új világrend "szarvas lényeknek" alárendelődött, és nekik van saját programjuk. Szerencsére vannak fényerők, akik a nagy özönvízhöz hasonlóan legalább néhányunkat megpróbálnak megmenteni.

Az új világ megteremtéséhez azonban önmagunkból kell kiindulnunk, nem várva, hogy mindenki más megváltozzon vagy hogy a világ magától megváltozzon. Ne hagyjuk, hogy a fanatizmus eluralkodjon rajtunk, inkább józanul és logikusan nézzük és értékeljük a világunkat.

Ha mindenki megtesz valami jót másokkal (legalább egy kicsit), nem csak a szeretteivel, akkor a világ megváltozik és jobbra fordul. Az embernek meg kell tanulnia, hogy a gazdagság nem csak aranyban, gyémántban és pénzben mérhető. Az igazi értékek mélyebbek és emberibbek.


Megtekintések száma: 21489

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet