​Rákay Philip: Háborús feljelentő lettél, Márki-Zay! "El kell tűnnöd, nincs más megoldás"!

2022. március 4., péntek




Van neked egyáltalán lelkiismereted, te saját magába szerelmes, fröccsöntött messiás, te elszabadult hajóágyú? Képes vagy még egyáltalán felfogni, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként súlya van a mondataidnak? 

Tényleg nincs körülötted egyetlen kicsit is józan ember, aki véget vetne annak a fékevesztett - és mára konkrétan emberéleteket veszélyeztető - verbális ámokfutásnak, amit művelsz? 

- írta Rákay Philip Facebook-oldalán.

Amikor önelégült, fojtott hangodon a kárpátaljai magyarok állítólagos oroszbarátságáról papolsz és mellesleg megjegyzed, hogy a magyar miniszterelnök felel egyszemélyben a háborúért és emberek haláláért, azzal CÉLKERESZTET RAJZOLSZ minden kárpátaljai magyar homlokára!

Csak szólok, te érzéketlen, te tudatlan, te felelőtlen: Beregszászon már megjelentek a magyarokat késhegyre kívánó falragaszok, s egyre szaporodnak a Kárpátaljai magyaroktól érkező felhívások, üzenetek, amelyekben könyörögnek, hogy fejezzétek be a hergelést!

Nem hallod a segélykiáltásokat, te hat vagy éppen hétgyerekes nagyon keresztény? S komolyan azt sem értitek a haladár elvbarátaiddal együtt, hogy a magyar kormány miért nem enged át fegyvereket a magyar-ukrán határon? Tényleg ennyi agyatok van? - tette fel a kérdést közösségi oldalán.

SZERINTETEK A KÁRPÁTALJÁN KERESZTÜL ÁTSZÁLLÍTOTT FEGYVERKONVOJ HÁNY MÁSODPERC ALATT VÁLNA ELPUSZTÍTANDÓ CÉLPONTTÁ, S EZZEL EGYÜTT AZ OTT ÉLŐK IS? NEHÉZ EZT ÖSSZERAKNI, TE....? ÚGY LÁTOM, NEHÉZ.

Mert az ég adta világon semmi sem számít nektek, csak a hatalom megszerzése, s attól sem riadsz vissza, hogy háborús időkben feljelentővé válj, vasárnapi hazug igehirdetésed biztonságos rejtekéből... El kell tűnnöd a közéletből Márki-Zay Péter, minden józanul gondolkodó magyar érdeke ez!

És végezetül: értsétek már meg ti is Simon Andrások, és az ápolt mellé kirendelt balos értelmiségi felvigyázók, na meg „független-objektív", médiamunkások! Abba kellene végre hagynotok Márki-Zay elvtelenül undorító mentegetését, a nyugatról rendelt hálózati szerecsenmosdatást! Mert könnyedén válhattok cinkosokból, bűnösökké. Háború van, haladárok!

FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY MAGYARORSZÁG ÉS A MAGYAR EMBEREK BIZTONSÁGA A TÉT!

- írta Rákay Philip.


Megtekintések száma: 19017





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet