Rákot okoz az elektroszmog és az 5G sugárzás: mégis világszerte bevezették?!

2019. május 18., szombat




A mikrohullámú sütők, az elektromos eszközök, de még a wifi is komoly veszélyt jelenthet egyes tanulmányok szerint.

Nyilvánvaló veszély

Mai modern világunkban már aligha van olyan pontja az életünknek, ahol a hétköznapokban ne találkoznánk valamilyen elektromos dologgal.

Ebédkor a mikróban melegítünk kaját, egész nap nálunk van a mobilunk, és a wifin keresztül internetezünk. A többi elektromos kütyüről nem is beszélve.

De vajon felmértük, hogy mekkora lehet a veszély? Tisztában vagyunk vele, hogy az emberiség és a tudomány még ma sem ismeri pontosan, milyen káros következményei vannak az elektroszmognak?

Régóta mérhető ugyan, és kimutatható is, de sokáig egyetlen tanulmány sem vizsgálta. Úgy voltak vele az emberek, és a technológia képviselői, hogy azonnal be kell vezetni, mert anyagi érdekük, és nekünk is az, hogy megújuljon a világunk.

Megbetegedéseket okozhat?

Azok a hangok csak az elmúlt 5-10 évben tűntek fel, melyek azt állítják, hogy az elektromszmog súlyosan egészségkárosító.

Mindannyian hallottunk már pletykákat, legendákat arról, hogy a mikrohullámú sütő valójában rákkeltő, mivel megváltoztatja az élelmiszer molekuláris szerkezetét.

Eleinte ezek csak tudományosan megalapozatlan feltételezések voltak, mára azonban egyre több bizonyíték mutat arra, hogy valóban van valami az aggodalmak mögött.

A mikró például tényleg megváltoztatja bizonyos szempontból az ételek molekuláris felépítését, ami a szervezetbe jutva teljesen megjósolhatatlan hatással van ránk.

Az elektroszmog hatásai

Az elektroszmog tulajdonképpen az elektromágneses jelenségkör zavaró hatásait foglalja magában, amely mindenütt jelen van a Földön.

Mindenhol körülvesz minket ez a fajta elektromágneses-sugárzás, de nem raktározódik úgy el a szervezetben, mint a szmog. Ráadásul a mobiltelefonok, illetve a rádiófrekvenciás és mikrohullámú esetekben a technológiának szükséges része. Tehát nem csökkenthető a végletekig, mert ha lecsökkentjük, akkor nem működik a technológia.

Ugyanakkor ma már bizonyított tény, melyet kutatások, és konkrét kísérletek is alátámasztottak, hogy a mobilozás valóban képes daganatos megbetegedéseket okozni.

Végeztek másfajta kísérleteket is, de igazából az első olyan generáció, amelyik tényleg mobiltelefonnal nőtt fel a mostani húszéveseké.

A legkompetensebb vizsgálatokat tehát az elkövetkező években fogják elvégezni, de az már most kijelenthető, hogy van összefüggés egyes daganatos megbetegedések, és a mobilok, illetve a mobilok, vagy egyéb eszközök által keltett elektroszmog között.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány orvostudomány rák rákkutatás betegség betegségek


Megtekintések száma: 89425





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet