Rálalálhattak a titkos antarktiszi náci bázisra? Horogkereszt alakzatot szúrtak ki egy műholdas felvételen!

2023. július 17., hétfő




Egy kémműhold szúrta ki. Bizonyíthatja azt, hogy a nácik tényleg titokban bázist építhettek ki a jeges világban?

Rengeteg különféle legenda kering arról évtiezdek óta, hogy a világháború végén a nácik egy titkos, földalatti bázist létesítettek az Antarktiszon.

Hitler kifejezetten sürgette ezeket az expedíciókat a sarkokra, és egy olyan új birodalmat kezdett ott kiépíteni, amihez hasonlóval még nem találkozhatott a világ.

Sokan emlékeznek Bírd admirális történetére arról, hogy horogkereszttel felfestet repülő korongok támadtak rá a tengerészgyalogságra, és a hajóikra.

Ezeket a szerkezeteket úgy jellemezte, mint valóságos csodafegyverek, és azt írta naplójában, hogy néhány tucat ilyennel meg lehetne nyerni a háborút.

Hitler meg volt arról győződve, hogy az árja fajnak valamilyen módon köze lehet Atlantiszhoz. Talán az ősi germánok is innen származtak. Atlantiszban az adott kort meghaladó kultúrával és technikai eszköztárral rendelkeztek az emberek.

Egy idő után a németek az Antarktisz jege alatt sejtették a néhai Atlantiszt. Minden jel erre utalt. 

Az egész bolygót átnézték titkos náci alakulatok keretében, rengeteg expedíciót szerveztek a világ elfeledett tájaira, de soha nem akadtak a nyomára.

Most egy kémműhold felvételén bukkant fel valami, ami nem lehet a véletlen műve, és minden kétséget kizáróan az egykori náci bázisok nyomait jelentheti.

A műholdas képen egy szvasztikát alkotó alakzat látható.

Maga a szvasztika jól kihevető, és tagadhatatlanul van ott valamia felszín alatt, ésa felszín közelében.

ha bizonysíthatóvá válik, hogy a németek valóban bázisokat építettek az Antarktiszon, az óriási felfedezés lenne önmagában is. A szóbeszédek és titkok dokumentumok szerint ugyanis bizarr kísérleteket végeztek ezekben a komplexumokban, emellett ásatásokat is végeztek.

Meg voltak róla győződve, hogy rejtőzik valami a jég fogságában, ami nem csak a háborúban fogja őket segíteni, hanem az emberiség nagy felfedezése lesz... 

Sokak szerint ezeknek a titkos bázisoknak a bejárata mélyen a jég alatt van, esetleg már rég beomlottak, beolvadtak a klímaváltozás következtében.

Az Antarktiszon jelenlévő kutatók és hajósok többször számoltak már be a partoknál látható hatalmas járatokról, melyek mintha egyenesen a kontinens belsejébe vezető üregek lennének.

Sokak szerint ezek azok a bejáratok, melyek a bázisokra vezetnek, és annak idején a német tengeralattjárók használták ezeket a járatokat még a nagy olvadás előtt...

Hogy valaha kiderülnek-e ezek a dolgok, azt nem tudni, de nem mindenkinek áll érdekében ezeket a rejtett bázisokat a világ elé tárni.

Így az igazság sokáig a jég alatt maradhat még...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés történelem nácik


Megtekintések száma: 41528





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet