Régészek napvilágra hozták az Anunnakik történelmi idővonalát!

2023. április 12., szerda




Az emberiség és az Anunnakik Földre látogatásának teljes történelmét hozták nyilvánosságra, időrendbe szedve. ha végigolvasod, szemernyi kétség sem lesz benned arról, hogy egykoron idegen látogatták a Földet.

Az Anunnakikról számtalan több tízezer éves legenda kering. Ők voltak azok az isteni lények, akik az égből érkeztek, hogy az emberiségnek egy hihetetlenül nagy - technológiai - tudást adjanak át

És ők voltak azok, akik sokak szerint az emberiséget létrehozták, majd fajunkat magára hagyták, végleg elhagyva a Naprendszerünket.

Régészek és tudósok most nemrégiben nyilvánosságra hozták több éves kutatásukból eredő eredményeiket, melyek kirajzolják az Anunnakik a Földön eltöltött idejének az idővonalát.

Egy olyan idővonalat, amit sokmindent megmagyaráz, és ami egy egész sor olyan eseményt ír le, amiről a történelem eddig nem beszélt.

Olvasd el, és gondolkodj. Ugyanis az információk elolvasása után valószínűleg teljesen máshogy fogsz tekinteni a történelemre, az emberiségre, és a világ múltjára...

Az özönvíz előtti események

450.000 évvel ezelőtt

A Nibiru nevű óriási vörös bolygón az idegen élet pusztulásnak indult. Ennek fő oka az volt, hogy a bolygó légköre lassan elkezdett tönkremenni Anu, az egyik Anunnaki fővezér még időben elmenekült a bolygóról egy hatalmas kozmikus bárkán, és a Földön talált menedéket.

A Földön aztán aranyat találtak, melynek segítségével - annak átalakításával - képesek voltak megvédeni, helyreállítani a Nibiru légkörét.

445.000 évvel ezelőtt

Anu fia Enki is megjelent a Földön, és létrehozták az első nagyméretű Földi állomást Eridu néven. Sokak szerint ez egy hatalmas gigantikus metropolisz volt, ahol nem csak Anunnakik éltek, hanem egy nagyüzemű aranykitermelés is folyt. A helyszínt sokan a Perzsa-öböl környékére teszik.

430.000 évvel ezelőtt

A Föld éghajlata elkezdett szép lassan melegedni a kitermelés hatására, és még több Anunnaki érkezett a Földre. Ekkor érkezett meg Ninhursag, Enki féltestvére.

416.000 évvel ezelőtt

Az arany kitermelésének üteme nagymértékben csökkent, ezért úgy döntöttek, hogy Dél-Afrikában folytatják a kitermelést.

400.000 évvel ezelőtt

7 nagy egységet, egyfajta logikai állomást és központot hoztak létre, köztük egy hatalmas leszállópályával rendelkező "repteret - Sippar - így még jobban felgyorsíthatták az arany kitermelését.

380.000 évvel ezelőtt

Alalu unokája, Igigi megpróbálja a Föld feletti hatalmas megszerezni. Ez egy háborút indít a régebbi "istenekkel. Végül ezt a háborút megnyerik.

300.000 évvel ezelőtt

Az aranybányákban és az aranykitermelésben dolgozó Anunnakik fellázadnak. Többé nem szeretnék ezt a munkát végezni, mert veszélyes és sokan meghalnak. Ekkor dönt úgy az Ankunnaki faj, hogy genetikai megoldásokkal egy primitív majomfajt - mely akkor már ott élt a Földön - kereszteznek a saját DNS-ükkel.

Így egy olyan fajt hoztak létre, mely fejlett, de hozzájuk képest elég primitív, és követi a parancsokat, hogy a bányákban dolgoztathassák ezeket a génmódosított populációkat.

200.000 évvel ezelőtt

A Föld egyfajta jégkorszakba esik, mely után fokozatosan kezd a felszínre visszatérni az élet.

100.000 évvel ezelőtt

A Föld klímája jelentős mértékben melegedni kezd. Az Anunnakik - akiket a Biblia nefilimekként ír le - elkezdenek nemi kapcsolatot létesíteni, és együtt élni az emberekkel.

75.000 évvel ezelőtt

Újabb jégkorszak köszönt be, amit semmi nem él túl, csak a fejlett Anunnakik és az akkora már kontrollálatlanul és vadon szaporodó Crogmagnoni-ember.

49.000 évvel ezelőtt

Enki és Ninhursag lett az emberiség szellemi értelemben vett gyámja. Ez a többi Anunnakinak nem tetszett. Az aranykitermelés végeztével meg akarták semmisíteni az emberiséget, végül rengeteg Anunnaki fellázadt, és az emberek oldalára állt.

Hatalmas háború dúlt a Földön, melynek egy kiegyezés lett a vége, mely után az emberiséget itthagyták a Földön, és visszatértek a Nibirura.

Hogyan pontosan mi történt ezután, azaz az özönvíz utáni időkben, egy másik cikkben fogjuk közzétenni, és kielemezni. Az idővonal tehát folytatódik!

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek az emberiség eltitkolt történelme ősi tudás az emberiség teremtése anunnakik ősi idegen civilizáció


Megtekintések száma: 112847





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet