Reinkarnáció: mítosz, vagy valóság? A TV2 Tények megdöbbentő riportja

2022. július 7., csütörtök




Meghökkentő történetek keringenek az interneten arról, hogy pár éves gyerekek emlékeznek korábbi életük eseményeire. 

Mit szólnak ahhoz a szülők, ha mondjuk azt hallják, hogy gyerekük tudja, ki volt az anyja vagy az apja valamelyik korábbi életében, netán megnevezi, ki volt a gyilkosa?

Egyre több jel utal arra, hogy a reinkarnáció egy valódi folyamat.

A reinkarnáció nagyon is lehetséges, és valós folyamat. Erre azok is rá fognak jönni, akik nem hisznek az egészben.

Arról van szó ugyanis, hogy az emberi lélek tiszta energia, ami a halál után nem vész el, csupán átkerül egy másik térbe, méghozzá magába az univerzumba.

Máig heves a vita egyes esetekkel kapcsolatban. Számtalan józan ésszel nem megmagyarázható ügy került napvilágra az elmúlt évtizedekben, melyek bizonyíthatják magát a lélekvándorlást.

Az embereket mindig foglalkoztatta, hogy mi van a síron túl – ha egyáltalán van valami. A halál vajon a létezés vége, belépés az örökkévalóságba, vagy csak egy szünet két földi élet között? Vannak, akik azt tanítják, hogy a lélek sok különböző testben reinkarnálódik.

Amerikában a népesség kb. 25%-a hisz ebben. Miért vonz annyi embert a reinkarnáció?

A reinkarnáció elvileg gondoskodik arról is, hogy ne essen csorba az igazságosságon. Ugyanis karma törvénye szerint – ami az univerzum egy hajlíthatatlan és személytelen törvénye – minden életünkben azt kapjuk, amit megérdemlünk. A jó és rossz tetteink jó és rossz következményekkel járnak a következő életeink során.

A karma gondoskodik róla, hogy ne létezzen igazságtalan szenvedés, hiszen senki sem ártatlan. A szenvedés mindig helyénvaló a rossz karma alapján.

Gus Taylor 18 hónapos volt, amikor beszélni kezdett arról, hogy ő volt saját maga nagyapja. A fiatal gyerkőcök össze tudnak zavarodni a saját és a családtagjaik önazonosságát illetően, de ez más volt.

A nagyapja egy évvel Gus születése előtt hunyt el, s a fiú teljesen meg volt arról győződve, hogy ő ugyanaz a személy. Amikor néhány családi fotót mutattak neki, Gus beazonosította „Augie nagypapit”, pedig még csak négy éves volt...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély megmagyarázhatatlan bizarr paranormális rejtéylek lélekvándorlás


Megtekintések száma: 169441





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet