Rejtély, mi látható ezen a fotón, melynek elkészítése után kitörlődtek a férfi emlékei!

2017. június 12., hétfő
Harmadik típusú találkozást bizonyíthat?

Vajon mi lehet a legfélelmetesebb dolog, amit egy ember ma átélhet mai, modern világunkban?

Rengeteg kifejezetten riasztó szituációval találkozhat már napjaink embere, amit azonban egy férfi élt át nemrégen, attól sokak hátán még elmesélve is feláll a szőr.

Arról van szó ugyanis, hogy a férfi a mobiltelefonján talált meg váratlanul valami olyat, amit nem tudott megmagyarázni.

"Belenéztem a képeimbe, hogy miket fotóztam nemrég. Időnként végignézem, és elmerengek rajtuk. Amit akkor láttam, nem tudtam megmagyarázni. Mintha nem is létezett volna, de mégis ott volt" - állította.

Arról van szó, hogy a férfi egy olyan megdöbbentően furcsa képet talált a telefonján, melyen éjszaka egy emberalak látható, és egy hatalmas, égből áradó fény.

A legbizarrabb az volt ebben, hogy nem emlékezett arra, hogy mikor, hol és kivel, valamint miről is készülhetett ez a felvétel. Az ő telefonján volt, és a képfájl utólagos vizsgálata során kiderült, hogy valóban a telefonnal készítették a képet, tehát nem arról van szó, hogy valaki utólag rátette.

A kép készítésének időpontja ráadásul éjszakára esett. Akkorra, amikor a férfi már javában aludt.

A rejtélyes kép mégis elkészült, annak ellenére, hogy a férfi mindig magánál tartotta a telefont, még este is ott volt mellette, az éjjeli szekrényen.

A férfit nem hagyta nyugodni a rejtély, ezért a fénykép gamma értékeinek a módosításával sokkal világosabbra vette. Ekkor derült ki, hogy a képen látható háttal álló emberi alak nem ő.

Kirajzolódtak a fák körvonalai, amik pontosan megegyeznek azzal a nem túl messze található helyi erdővel, ami a férfi házától nem messze található. Az égen pedig egy hatalmas, mechanikus objektum világít, mely szemmel láthatóan mesterséges eredetű.

Több különféle elmélet látott azóta napvilágot arról, hogy mi történhetett, és miért nincs emléke a telefonjával készült rejtélyes fotóról.

A legegyszerűbb elmélet szerint a férfi alvajáró, amiről nem tudott, és egyik éjjel kiment és így készülhetett a kép. Ám ez esetben sincs megmagyarázva, hogy mi is lehet a rejtélyes fényforrás az égen, és ki lehet az ismeretlen alak.

Egy másik elképzelés szerint ez egy tényleges és igazi idegen elrablás esete, amikor valaki mást raboltak el az idegenek, és talán a férfit magát is. neki azonban kitörölték az emlékeit, így másnap nem emlékezhetett arra, hogy pontosan mi is történt.

Bárhogyan is, a kép rejtélyére rengeteg megoldás lehet, és az internet népe folyamatosan találgat. Idegen elrablás, vagy az alvajárás szélsőséges esete? És ha igen… akkor mi látható az égen…

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 64937

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet