Rejtély: titokzatos sellőtetemre bukkantak egy tengerparton?

2016. október 12., szerda
Egy ismeretlen emberi és hal hibrid lény tetemét sodorta a partra a víz egy angol tengerparton. Senki sem tudja, hogy a lény valódi-e vagy ügyes hamisítvány. A titokzatos maradványt most vizsgálják.

Kisgyerekként bizonyára már te is szívesen elmerülték a sellők és tündérek világában. Olykor-olykor pedig az is előfordult, hogy azt kívántad, bárcsak léteznének.

Ma az emberek egy bizonyos hányada meg van róla győződve, hogy ezek a lények léteznek, és velünk együtt élnek, a mi világunkban, a kíváncsi szemek elől elrejtve.

Az utóbbi években több olyan érdekes leletet is találtak, melyeket aztán nem tudtak megmagyarázni, így felmerült, hogy ezek a mitikus meseszerű lények talán tényleg létezhetnek.

Most egy angol tengerparton sodort a partra a víz egy különös tetemet, mely első ránézésre is az, aminek látszik: egy igazi ember-hal hibrid, vagyis egy mesebeli sellő.

Az eset Norfolk közelében történt, ahol is Paul Jones épp az ismerőseivel sétált, amikor megpillantott valami érdekeset a tengerpart vízzel átitatott homokjában.

Amikor aztán odament, hogy közelebbről szemügyre vegye mi lehet, teljesen ledöbbent. Egy sellő teteme nézett vissza rá.

A férfi meg van győződve róla, hogy a tetem valódi, olyannyira, hogy felkínálta a lehetőséget biológus szakembereknek, hogy vizsgálják meg, és azonosítsák a lényt, és annak eredetét.

A tetemen egyébként jól látszik, hogy egy hal testtel rendelkező humanoid. A feje és a koponyája inkább emberi vonásokat tükröz, míg testének többi része a halakhoz hasonlatos.

paranormál kriptid kritpozoológia


Megtekintések száma: 31030

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet