Rejtélyes 20 méteres lényt fedeztek fel az antarktiszon – videó

2021. július 28., szerda
A nézőket megosztotta a felvétel.

Az elképesztő felfedezésről azt gondolják, egy földönkívüli lény lenyomata lehet.

Egy úgynevezett igazságkereső egy „idegenszerű figurát” talált az Antarktisz jéghideg régiójában, néhány hegy szélén. A Google Earth felvétel láttán a nézők eltérő véleményt formáltak.

Az összeesküvés-elméleteket gyártók már régóta hangoztatják, hogy egy rejtett civilizáció él a hófödte Alpokban. Scott C. Waring, fedezte fel a különös lény hóba rejtett alakját, majd YouTube csatornáján, az ET Data Base-n is közzétette.

„Ahogy ráközelítek, egy „emberhez hasonló” alak jelenik meg, a Déli-sark hegységének szélén. Most azt mondom, hogy egy idegen lehetett, mert őszintén szólva, mi lehetne még 20 méter magas?” – mondta a férfi.

Az ismert parajelenségeket kutató Scott egyébként egy program segítségével számította ki, hogy körülbelül mekkora lehet a lenyomat, ekkor döbbent le 22,69 méteres nagyságán.

Egyes kommentelők szerint Scott túl sok fantáziát lát a felvételben. Míg mások azt mondták, valószínűleg egy földönkívüli készített egy hóangyalt.

Viszont többségben azt hangoztatják, hogy Scott ezúttal túl messzire ment és csupán egy sziklát lát, amiről részben lezúdult a hó.

A megfigyelés mögött a legvalószínűbb magyarázat a pareidolia, vagyis egy olyan jelenség, amely során az agyunk véletlenszerű mintákat lát bele hétköznapi dolgokba.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 58728

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet