Rejtélyes alakok a Marson

2015. október 27., kedd




Az UFO kutatók ismét rejtélyes alakzatot fedeztek fel a NASA egyik Mars-fotóján. Scott Waring UFO kutató a következőket mondta a Mirrornak: “ennek a fotónak elégnek kell lennie, hogy meggyőzzék az Egyesült Nemzetek Szervezetét, hogy egyszer intelligens élet létezett a Marson.

[dropcap]D[/dropcap]e a NASA nem akarja, hogy bárki megtudja az igazságot, mert még megkérnék őket, hogy osszák meg, milyen információkat, technológiákat találtak.”

A kutató ugyanakkor egy másik bizonyítékot is talált intelligens életre. Hajmeresztőnek tűnik az állítása, de felfedezése szerint Elvis Presley személye látható a bolygón.

rejtelyes-alakok-a-marson

Az ezt alátámasztó fotókat nem csak ránézésre, hanem különféle szűrőkön keresztül, és mindenféle szögből megvizsgálja.Amikor az egyik képet negatívba fordította, elállt a szava! Ugyanis az egyik érdekes felszíni formáció kiköpött olyan volt, mint Elvis a fehér kezeslábasában, 1970-ben.

rejtelyes-alakok-a-marson-2

620x0 (3)

Az jól ismert összeesküvés-elméletek szerint Elvis valójában nem halt meg 1977-ben, hanem visszavonult, hogy teljesen civil életet éljen. Az évtizedek során sokszor látni vélték a világ különböző helyein, de senki sem gondolta volna, hogy még a Marson is felbukkan. Persze ezt a hírt némi (inkább erős) szkepticizmussal érdemes kezelni.

Az azonban kétségtelenül vitathatatlan, hogy a Marsról szerzett ismereteink máig nagyon hiányosak, így nem zárhatjuk ki annak a lehetőségét, hogy mikrobiológiai élet van rajta. Legutóbb maga a NASA jelentette be, hogy biztosan folyékony víz friss nyomaira bukkantak, vagyis a bolygón létrejön a folyékony víz állapota. Már csak az a kérdés, hogy a víz honnan jön, és tartalmaz-e szerves anyagokat.

rejtély rejtélyek mars marskutatás összeesküvés élet a marson


Megtekintések száma: 11435





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet