Rejtélyes erő csavarja ki a fákat világszerte?

2021. augusztus 27., péntek




Senki sem tud rá magyarázatot adni, már a hatóságok is elkezdtek vizsgálódni.

Egy titokzatos erő, vagy valamilyen jelenség komoly károkat okoz az erődségekben. Főleg a efnyvesekben, de számos más helyen jelentettek olyan érdekes eseteket, amiket nem tudtak végül megmagyarázni.

Olyan, mintha valami kicsavarta volna a fákat, méghozzá a törzsüknél fogva, elemi erőből.

Ahol tapasztalták, ott azt találták, hogy sohasem egy fáról volt szó: több száz kicsavart fát találtak egy adott területen.

Nem lehetett állat, vagy legalábbis a tudomány nem ismer olyan állatot, mely iylen pusztítást végezhetne az erdőkben, ráadásul oylat sem, ami az egész világon el van terjedve.

Ezeket a rejtélyes "erdőrombolásokat" ugyanis Japántól egészen Kanadán át Washingtonig észlelték.

A fák nem maguktól dőltek ki. Ezek a fák ki lettek csavarva.

Érdekesség, hogy nem volt ezeken a területeken ezt megelőzően semmilyen olyan természeti katasztrófa - tornádók - vagy egyéb időjárási anomália, szélviharok, amik képesek lettek volna ilyenre.

Az is külön furcsa, hogy az adott területeken egy adott sávban, egy régióban, vagyis egy meghatározható sugárban lettek ilyenek a fák, és nem véletlenszerűen.

Ezek masszív, öreg fák általában, még sincs rá magyarázat biológiai és egyéb szempontból.

Pláne arra, hogy miért világszerte tapasztalják ezt a jelenséget. Egyetlen hasonló korábbi esetet ismerünk, ez pedig a híres Tunguzka-esemény.

Akkor fák egész sorozatát tarolta le valmai, ami a légkörben felrobbant.

Sokak szerint talán itt is valamiféle robbanás lehet a magyarázat, és az ezáltal keltett lökéshullám. Azonban még ijesztőbb ebben az, hogy semelyik mostani helyszínen nem érzékeltek vagy hallottak ilyen robbanást...

Így egyelőre magyarázat nélküli a jelenség.

Szakértők fejtegetik, hogy pontosan mi történhetett ezeken a helyszíneken, és egy alapos vizsgálat indult már az amerikai hatóságok részéről is az okok feltárása érdekében.

Ez utóbbi tény a helyzet komolyságát is jelzi, ugyanis a hatóságok nem szoktak félvállról vehető paranormális jelenségekkel foglalkozni, így itt biztosan többről van szó, mint a helyiek szóbeszédéről, vagy hamis mérésekről, egyszerű fakidőlésekről...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés


Megtekintések száma: 44500





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet