Rejtélyes erő ölte meg az ördögűzőt!

2017. január 16., hétfő




Malachi Martin atyával a szemtanúk elmondása szerint egy ördögűzés során végzett egy titokzatos, láthatatlan erő.

Elképesztő történetről számoltak be, melyben a gonosz győzedelmeskedett a jó felett. Egy ördögűzési rituálé során ugyanis egy pap olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az eset nagy port kavart, ugyanis a jelenlévők váltig állítják, hogy Malachi AMrtin atyát egy ismeretlen, gonosz erő támadta meg, és ölte meg.

A gonosz az bármit képes megtenni, ha úgy érzi, hogy fenyegetve van, és még a gyilkolástól sem riad vissza. A földi embereknek nincs hatalma felette, ezért is képes megszállni testeket.

Az eset nem most történt, hanem még 1999 júliusában, azonban újabb részletek derültek ki az ügyről.

Malachi Martin atya egy igazi ördögűző volt. Azon kevés papok között volt, akik az egyháznak dolgoztak, hivatalos ördögűzőként.

Egy dokumentumfilm - mely nemrég jelent meg - új információkat szellőztetett meg a rejtélyes üggyel kapcsolatban.

Egy bizonyos Robert Marrow, aki a CIA embere is volt egyben, nagyon szoros barátságot ápolt az atyával, és elmondta, mire emlékszik a történtekből.

Martin atya 78 éves volt, amikor eltávozott az élők közül, és egy olyan ügyön dolgozott, mely démoni, azaz sátáni megszállással volt kapcsolatban.

A beszámolója alapján amikor az atya a házhoz sietett, a lány, akit egy démon szállt meg, már ott várt rá. Alig négy éves volt, mégis egy felnőtt erejével bírt, és az egész családja félt tőle, mindenki veszélyben volt.

"Szóval te vagy Martin atya... Azt hiszed, megtudod őt menteni?" - ocsúdott fel torz hangon a kislányban lapuló ördögi lény.

Az ördögűzés során Martin atya folyamatosan egy nagyon erős gonosz jelenlétet érzett, és tudta, hogy valóban a sátán volt jelen a falak között, és a lány testében.

A hátborzongató történetről Robert Marrow most mesélt először ennyire részletesen. Elmondása szerint Martin atya nagyon meggyengült az események után, és nem sokkal ezután meg is halt.

A halála bár véletlennek tűnt, többen is látták, ahogyan elesett. Sokak szerint - akik jelen voltak - ez az esés nem volt véletlen, és egy gonosz erő kényszerítette térdre a papot.

Nem ez lenne az első ilyen jellegű, nagyon rejtélyes haláleset, melyért túlvilági alakok, démonok lennének a felelősek.

Az ördög maga feltehetően magának akarta az atya lelkét, ezért ragadta magával 78 évesen. Halálának körülményei mindmáig tisztázatlanok, és senki sem teljesen érti, hogyan eshetett el és miért vált végzetessé számára fejsérülése annak ellenére, hogy az orvosok szerint nem lehetett komoly.

paranormál szellem szellemek rejtély rejtélyek vallás ördögűzés ördög démon


Megtekintések száma: 79940





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet