Rejtélyes fényeket láttak a Csendes Óceán felett

2016. július 5., kedd
Több óriási fénypontot érzékeltek egy Hawaii-n üzemelő teleszkóp segítségével. A fényforrások olyan erősen ragyogtak, hogy szinte az egész égboltot bevilágították. A forrásuk azonban ismeretlen. Idegen civilizáció fényjelzései, vagy az szupertitkos amerikai lézerfegyver?   Egy 3.6 méteres optikai és infravörös teleszkóppal érzékelték azokat a rejtélyes fényeket, melyek lázban tartják most a tudósokat és ufó hívőket egyaránt. A teleszkóp felvételén ugyanis több alkalommal óriási fénypontok jelentek meg.

Ezek a fénypontok akkorák voltak, hogy az egész égboltot beragyogták, de csak rövid ideig voltak észlelhetőek.

A felvételeket tanulmányozó szakemberek most azt vizsgálják, hogy mik lehetnek ezek a fények, és milyen forrásból jöttek. A felvételeket néhány napja, 2016 június 29.-én készítették. Egyértelműen nem meteorit, vagy a föld légkörébe belépő aszteroida volt. Sokkal inkább tűnik úgy, mintha több különböző robbanás lett volna, melyek a sztratoszférában keletkeztek. rejtelyes-fenyek-csendes-ocean Az idegenekben hívők azonnal kijelentették, hogy egy idegen civilizáció próbált velünk kapcsolatba lépni fényjelzés segítségével. A lépés valóban kézenfekvő lenne. Ha az idegenek valaha üzenni próbálnának nekünk, akkor ezt vagy rádiófrekvencián tennék meg, matematikailag kódolható formában, vagy fényjelzésekkel, ebben az esetben a különböző fényeknek és a köztük lévő kisebb nagyobb szüneteknek jelentése van.

Ily módon akár egy morzekód szerű üzenetet is kaphatott a teleszkóp egy másik világból, jelezve hogy látunk titeket.

A kutatók viszont másra gyanakodnak, bár nem tudják megmagyarázni a fény forrását. Lehet, hogy egy eddig ismeretlen légköri jelenséggel van dolgunk, vagy valamilyen tárgy, objektum lépett be a Föld légkörébe, és ez okozta a szokatlan fényjelenséget. A környéken működő titkos katonai bázisok egyike sem mért aktivitást a közelben. Ugyanakkor mélyen hallgatnak az ügyben, így felmerült az is, hogy

egy szupertitkos légvédelmi fegyver próbáiból eredhettek az óriási fénypulzárok.

A légvédelmi fegyver teóriája feltételezi azt is, hogy talán a HAARP lépett működésbe. A HAARP ugyanis Tesla továbbfejlesztett technológiáján alapul. AHAARP gyakorlatilag az amerikai szuperfegyver, az a végső megoldás, amit egy texasi fizikusm, egy bizonyos Bernard Eastlund dolgozott ki, Tesla munkásságára támaszkodva. A szabadalom tulajdonosa egy ARCO Power Technologies Inc. nevű cég.

Ők a Pentagon egyik legjelentősebb beszállítójának, az ARCO-Atlantic Richfield-nek a leányvállalata.

Az a hír is járja, hogy a HAARP célja nem csak az földi légvédelem. Vagyis nem csak más nemzetekkel szemben való védelmet jelent, hanem a HAARP képes egyfajta mágneses erőteret vonni a bolygó köré, így védve meg minket az esetlegesen ártó szándékkal hozzánk látogató földönkívüliekkel szemben...


Megtekintések száma: 6144

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet