Rejtélyes fényt láttak az égen - Ufo vagy különös légköri jelenség?

2015. szeptember 7., hétfő




Rejtélyes és ismeretlen fényt láttak az égen Floridában. Vajon idegenek látogatásáról van szó, vagy csupán egy érdekes légköri jelenségről?

Az előző héten látványos és megdöbbentő jelenségre lehettek figyelmesek a floridai lakosok. Az égen ugyanis egy kékesfehéren tündöklő furcsa alakú fényt lehetett látni, mely lassan végigkúszott a horizonton, majd eltűnt a sötétben.

ufo-az-egen

Azonnal meg is indultak a találgatások eredetét illetően. Sokan abban hisznek, hogy a fény csakis földönkívüli eredetű lehet, talán egy csillagközi űrhajó, vagy csészealj. Az objektum egyenletes pályán mozgott, és feltűnően lassú volt.

Azonban ki kell ábrándítanunk mindenkit. Az Atlas V rakétáról van szó, és semmi természetfeletti nincs a jelenség mögött. A rakétát ugyanis abban az időben lőtték fel Cape Canaveralben.

Azonban ha jobban megnézzük a kép bekarikázott jobb oldalát, már sokkal érdekesebb a helyzet. Mi lehet az a fénylő apró objektum, mely egy időben volt az égen a rakéta fellövésével? Az Ufo hívők szerint idegen megfigyelő űrhajó, esetleg szonda.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 17995





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet