Rejtélyes fotón szállítják az 51-es körzetbe a lezuhant csészealjat?

2016. március 11., péntek




Egy rejtélyes, interneten felbukkant fotón egy kamion látható, amint egy csészealj alakú letakart tárgyat szállít az 51-es körzet irányába, lesötétített kormányzati autókonvoj kíséretében.

A kép hamar elterjedt a világhálón, az emberek és látogatók sorra osztják meg. Nem is csoda, hiszen első ránézésre a fotón látható kamion valami egészen szokatlant szállít.

ufot-szallito-kamion

A fotót egy bizonyos Charlene Yazzie készítette. Nem hitt ugyanis a szemének, amikor meglátta élőben a kamiont, és a rajta helyet foglaló bizarr alakú tárgyat. A fotót valahol a 77-es úton készítette, Holbrook közelében.

A kamiont és a rejtélyes tárgyat feketére festett, sötétített ablaküvegű kormányzati autók kísérték.

Ekkor kezdett gyanússá válni számára a történet, és úgy gondolta, készít egy fotót, mielőtt köddé válnak a járművek. Az internet berkeiben meg is indultak a vad találgatások, hogy mi lehetett a ponyvával letakart tárgy, és merre tarthattak a járművek.

A legtöbbe arra tippelnek, hogy ez egy lezuhant ufó, esetleg egy a kormány által épített idegen technológián alapuló tárgy, melyet az 51-es körzetbe szállítmányoztak, hogy ott tárolják.

Persze lehet jóformán bármi, hiszen léteznek kézenfekvő magyarázatok is, azonban a kamiont végigkísérő fekete kormányzati autókból álló konvojt aligha lehet ésszerűen megmagyarázni.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 10253





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet