Rejtélyes hab lepte el a felszínt a földrengés után. Videó!!!

2016. április 17., vasárnap




A bizarr jelenség Fukuoka utcáin ütötte fel fejét közvetlenül a nagy földrengés után.

A Richter-skála szerint mérve közel hetes erősségű - nagynak számító - földrengés után különös matéria jelent meg egy kis Japán város utcáinak felszínén.

Az ismeretlen eredetű és összetételű hab a szombat hajnali órákban bukkant fel szinte a semmiből, majd lassan ellepte a környező utcákat és járdákat.

Rejtély, hogy mi okozta a habzás, ahogyan az is, hogy mi az összetétele az anyagnak, de sokan úgy hiszik, hogy közvetlenül köze van a földrengéshez. Korábban is figyeltek már meg hasonlót, szintén nemsokkal egy-egy nagyobb rengés után.

foldrenges-rejtelyes-hab

Nem ez az első és egyetlen szokatlan dolog, ami a földrengésekhez köthető. Léteznek úgynevezett földrengés előtt látható fények, melyek rejtélyes módon, egy ma még a tudomány számára nem teljesen ismert hatásmechanizmus alapján előrejelzik a nagyobb rengéseket.

A napokban történt rengésekben közel 1500 ember sérült meg, és jelenleg 41 halálesetről tudnak a hatóságok. A károk felmérése, és az áldozatoknak való segítségnyújtás jelenleg leköti a helyieket és a hivatalos szerveket, azonban amint helyreáll a "rend", kutatók egy csoportja fog ráállni az ügyre, hogy kiderítsék, mitől keletkezik a különös hab.

hab földrengés


Megtekintések száma: 9688





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet