Rejtélyes, ijesztő lények a világban, másik dimenzió szülöttei, vagy génkísérletek eredményei?

2017. június 16., péntek




Titokzatos észleléseket tapasztalnak már évek óta szerte a világban. Semmiből előtűnő, hatalmas végtagokkal rendelkező lények, kámforrá váló alakok. Egy másik dimenzió szülöttei, vagy genetikai kísérletek végeredményei? 

A képrögzítésre és videórögzítésre alkalmas eszközök terjedésével noha egyre jobban terjednek a csalók, és a digitális átverések, mind a mai napig akadnak olyan felvételek, fényképek, melyekre nem sikerült magyarázatot találni.

Számtalan rejtélyes élőlény él a világban. A képrögzítésre és videórögzítésre alkalmas eszközök terjedésével noha egyre jobban terjednek a csalók, és a digitális átverések, mind a mai napig akadnak olyan felvételek, fényképek, melyekre nem sikerült magyarázatot találni.

Az egyre szaporodó észlelések tehát nem csak az emberek túlzott képzeletének tudhatók be, hanem annak, hogy egyre gyakrabban sikerül ezeket a dimenziónkon túli lényeket lencseévre kapni.

Hogy honnan jöttek, és miért vannak itt, azt senki sem tudja. Egyesek úgy sejtik, hogy ők is hasonló térkapukon át közlekedhetnek, mint amikről nemrég beszámoltunk egy másik cikkünkben.

Más elképzelések szerint ezek a lények mivel nem eme világ szülöttei, veleszületett képességeik miatt képesek ide-oda ugrálnia térben és időben.

Ezért van az, hogy a lények sohasem jelennek meg túl sok időre, és nagyon váratlanul képesek kámforrá válni. Rendszerint a sötétben bukkannak fel, de volt már rá példa, hogy fényes nappal mutatkozzanak, mint ahogyan az az alábbi, friss videón is látszik.

A videón jól látszik, amint egy ijesztően bizarr, hosszú karokkal és lábakkal rendelkező lény sétál be az egyik közeli bozót mögé, majd többé nem kerül elő.

Az alakon tisztán látszik, hogy nem emberi. Hogy a felvétel manipulálva lett-e, még nem tudni, de nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy nem, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben sok hasonló felvételről soha nem tudják bebizonyítani, hogy hamisítvány, mivel ténylegesen nem lettek utólag szerkesztve.

Vagyis ez azt jelenti, hogy az esetek egy bizonyos hányadában azt látjuk amit ténylegesen láttak a felvétel készítői is.

Ha a felvétel valóban valódi, akkor az eset és a látottak megmagyarázhatatlanok. Ember aligha lehetett, de akkor mi lehet közel 3 méter magas, csupasz humanoid kinézetű?

Idegen űrlény? Az idegeneknek is vannak teleportáló szerkezeteik, de ezek a lények, és egyébként 

Egy másik felvételen, melyet még évekkel ezelőtt Oroszországban készítettek egy lakótelepen, szintén jól látszik, amint az éj leple alatt az egyik bérház falán valami óriási karokkal és lábakkal rendelkező lény kezd mászni, majd eltűnik a sötétben.

Ami még ijesztőbb, hogy egy másik, szintén egy oroszországi lakótelepről készített felvételen - melyet talán egy az egyben ugyanott is készített valaki más - szintén egy pókszerű alak látható, amint a falakon átkúszva továbbhalad a sötétben.

Sokan tévesen azonnal Slendermannel azonosítják ezeket a pókszerű, vékony lényeket, azonban valójában Slenderman csak egy a fajtából. Viszont kétségtelenül ő az egyik leghíresebb ilyen dimenzión túli lény.

Egyes teóriák szerint a lényt csupán a kamerák felvételein keresztül láthatjuk.

Slendermanről azt tartják, hogy elsősorban a gyerekekre jelent veszélyt. Számos rajzról készült fotó, amely gyermekek munkáit ábrázolja. A fenyőfákkal, házikókkal díszített papíron feltűnik egy magas, nyúlánk, alak.

Egy másik elmélet szerint Slenderman nem csak a gyerekekre veszélyes, hanem a felnőttekre is. Áldozatait erdőkben, kietlen, elhagyatott településeken szemeli ki magának, majd egyre közelebb és közelebb kerül az illetőhöz.

A szerencsétlenek eleinte paranoid mód viselkednek a fel-felbukkanó alak láttán, majd beteges szorongás lesz úrrá rajtuk, míg végül teljesen fel nem őrlődik az elméjük.

Azonban ez még nem minden, és a más dimenziókból érkező lények nem csak pókszerű alakot vehetnek fel. A lenti felvételen a Japánban pusztító 2011-es cunamiról láthatunk egy felvételt az egyik helyszínen tartózkodótól.

Ha nagyon figyelünk, látható, hogy egy furcsa, massza-szerű alak kúszik fel az egyik ház falán. Sokan úgy gondolják, hogy talán csak egy kósza hullám. De valójában csak egy hullám? Vagy valami több?

A kvantumfizikusok szerint a kvantumfizika olyan sok rejtélyt tartogat számunkra, melyek alapjaiban változtathatják majd meg világszemléletünket.

Sokan tartják úgy, hogy a fizika kvantumi szintjein olyan folyamatok mennek végbe, melyek ellentmondanak a jelenlegi fizika ismert törvényeinek.

Korábban már tudományosan is igazolták, hogy a részecskék képesek lehetnek egy időben egyszerre több helyen is létezni.

kvantumfizika

Egy sejtések arra engednek következtetni, hogy a világban tapasztalható szellemi és paranormális jelenségek egy része - így a bizarr, eltűnő lények - a kvantumfizikával, és a dimenziók közti ugrásokkal, áthallásokkal magyarázhatóak.

A velünk párhuzamos dimenziók lényei teljesen máshogy néznek ki, mert más fizikai valóságban léteznek, ezért a mi világunkba átszivárogva ijesztő, furcsa kinézettel rendelkeznek.

Mivel nem, vagy nem úgy hatnak rájuk a mi dimenziónk törvényei, ezért képesek látszólag eltűnni szemünk elől, vagy előtűnni a semmiből.

Képességeink lévén egy a miénknél magasabb létsíkból érkezhetnek.

Turisták egy csoportja indult el valamikor a 2000-res évek elején az Arkansas állambeli Boone megyében található barlang felfedezésére.

sotet-alak-a-vizben Redington Beach, Florida: egy rejtélyes sötét alak emelkedik ki a hullámok közül, majd váratlanul semmivé válik. A helyszínen több kép is készült, de csak néhány fotón fedezték fel a lényt.

Leengedtek egy kötelet a barlangba. Amint a leengedett kötél, leért a barlang aljára, belülről hatalmas üvöltés hallatszott.

Olyan volt, mintha egy szörnyeteget zavartak volna fel álmából. A barlangban lakó valamit azonban soha nem találták meg később, pedig a szem - illetve fül - tanúk megesküdtek rá, hogy valami hatalmas és nem emberi élőlény üvöltését hallották.

Ilyen, és ehhez hasonló észlelések százai, sőt, talán ezrei söpörtek végig a történelem során különféle vallomások, leírások, feljegyzések formájában.

A világ többi megfejtetlen rejtélyei közé fognak még tartozni ezek a dimenzión túli lények, amíg a kvantumfizika, vagy más térdimenziók megismerése nem hoz majd közelebb minket ezen összetett kreatúrák megértéséhez.

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan szörny szörnyek dimenzión túli lények


Megtekintések száma: 147696





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet