Rejtélyes ionoszféra villanásról készítettek felvételt?

2017. április 12., szerda




Mi lehet a felhők közül kitörő lilás fénysugár?

Nemrégiben egy fotós, Jeff Miles készített egy olyan zavarba ejtő képet, melyen egy fénysugár tör ki a felhők közül.

Az internetre kirakott kép azóta rengeteg különféle összeesküvés elmélet főszereplője, és nagyon sok találgatás tárgya. A képen valóban jól kivehető a nem mindennapi fénycsóva, mely olyan, mintha egyenesen a sztratoszférába távozna.

Többen azt állítják, hogy az ilyen, és ehhez hasonló fények a HAARP antennarendszer, és az általa végzett titkos időjárási kísérlete egyfajta pótjelensége, mellékhatása.

Mint ismeretes, a HAARP titokban folytat ilyen tevékenységet, mert tesztelik a Föld légkörét, hogyan lehet úgy manipulálni az ionoszférát, hogy kedvező - vagy éppen nem kedvező - hatásokat érjenek el az időjárásban.

Hogy valóban eme titkos időjárás manipuláló fegyverek, vagy más, eddig nem ismert jelenségnek a képét láthatjuk-e, arról nagyon megoszlanak a vélemények.

Voltak, akik már földönkívülieket emlegettek, mert szerintük a villanást egy hatalmas, felhőben rejtőző űrhajó adta ki, ezzel jelezve, vagy át transzportálva valamit az űrbe.

A földhözragadtabb szkeptikusok szerint a képen látható fény nem más, mint egy ionoszféra villanás.

Sok szkeptikus szerint a rejtélyes lidércfény jelenségeket, melyeket gyakran apranormális jelenségként, vagy megmagyarázhatatlan jelenésként emlegetnek, szintén ezek a titokzatos ionoszféra villanások okozzák.

Az ionoszféra villanások természetét ma még alig ismerjük.

Rengeteg kutatás volt már, melyek megpróbálták megfejteni, hogy mi lehet az oka, és pontosan hogyan alakul ki, de a sokféle teória közül egyet sem sikerült még minden hitelt érdemlően bizonyítani.

Az összeesküvés elmélet hívők szerint ugyanakkor az ionoszféra villanások is - éppen a megmagyarázhatatlanságukból adódóan - lehetnek a HAARP titkos kísérleteinek részei.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés


Megtekintések száma: 138647





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet