Rejtélyes múlt: leletek bizonyítják, hogy az emberek előtt is élt egy másik civilizáció!

2018. május 8., kedd
Az emberiség történelme a legnagyobb átverés a történelemben.

Az emberiség történelme brutális titkokat rejt... 

Az evolúciós elmélet egy nagy hazugság, ugyanis számtalan olyan régészeti lelet került elő, ami azt bizonyítja, hogy valami nem úgy volt, ahogy tanítják nekünk.

Több millió éves emberi lábnyomok, vagy épp tenyérlenyomatok bizonyítják, hogy abban a korban és az adott helyen nem létezhettek volna.

Mégis előkerültek, és ékes szószólói egy eltitkolt múltnak.

A Bibliában leírt események előtt, azaz sokak szerint az özönvíz előtt is élt egy magasan fejlett civilizávió a Földön.

Ez a civilizáció az akkori idők legfejlettebbje volt.

Olyan ősi tudás birtokában volt, melyhez nem volt fogható.

Gigantikus méretű városokat, csatornahálózatokat hoztak létre, és ősi leszállópályákat is - legalábbis ezeknek a nyomait is megtalálták az ősi sumer vidékeken.

Ne feledjük, a sumer mitológiában gyakran beszéltek ősi istenekről, és olyan helytartókról, akiknek az égből volt eredeztethető a tudásuk és a hatalmuk is.

Ez szintén ősi technológiát sejtet. Sőt, az ősi sumer városok királyai az elbeszélések szerint hordtak egy bizonyos karcperecet.

Egy olyan karperecet, ami feltehetően egy magasan fejlett technológiával működött, arról azonban nem maradtak fenn információk, hogy ez a karperec mire jó.

Rengeteg kutató, többek között Zecharia Sitchin is kutatta a sumer kultúrát.

A professzor is biztos volt abban, hogy a sumerok kapcsolatban voltak a kozmosz "embereivel", vagyis az ősi idegenekkel.

A babiloniak ezután átszerkesztették-átírták az eredeti sumer Teremtés eposzt, gondosan kigyomláltak belőle minden olyan utalást,amely Nunturára vagy Enlilre vonatkozott, bár ez utóbbival „kíméletesebben" bántak, s az új hódító bolygót pedig Mardukról nevezték el.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 18999

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet