Rejtélyes piramis hangárt találtak az óceán mélyén?

2019. május 7., kedd




Földönkívüliek titkos rejtekhelye, vagy egy letűnt ősi civilizáció maradványai?

Feletethetően egy kőkorban épült megalitikus építmény lehet az a szokatlan komplexum, melyet nemrégiben a Google Earth felvételen vettek észre.

Egy amatőr ufóvadász vette észre a szokatlan, piramis alakú mesterségesnek látszó struktúrát, mélyen az óceán aljába ágyazva.

"Olyan, mint egy ufó hangár, vagy mint egy piramis. Nem tudjuk, mi volt az eredeti funkciója, de abban biztosak vagyunk, hogy egy mesterségesen felhúzott építményről van szó" - állítják azok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint a felfedező.

A felvételeken jól látszik, hogy egy hatalmas, és szabályos sötét nyílás látszik rajta. Ez lehetne akár fényárnyék hatás is, mely egy ajtó, vagy üreg illúzióját keltheti, azonban az elemzők szerint jóval többről van szó.

A piramis alak valóban kirajzolódik, így az is felmerült már, hogy a néhai Atlantisz romjainak egy része lehet.

Állítólag ilyen víz alatti piramisok tömegével vannak a világ számos pontján, a partoktól mindössze 5-10 kilométerre a mélyben.

Sokan ezt azzal magyarázzák, hogy régebben a Földön sokkal alacsonyabb volt a tengerszint, és ezek a piramisok egykoron a tengerpartok közvetlen vonalára épülhettek.

Egyesek szerint a nagy utolsó jégkorszak utáni olvadás, vagy az özönvíz következtében kerültek az óceán mélyére.

Az nem tiszta, hogy milyen civilizáció építhette őket. A piramisokról amúgy is felmerültek már olyan elméletek, miszerint egyfajta leszállóhelyként, hangárként is funkcionálhattak annak idején, a Földre látogató ősi idegenek számára.

"Lehet, hogy csak egy furcsa sziklaképződmény, amelyre árnyékot vetett valami" - állítják ellenben a szkeptikusok.

Ők azonban azzal nem számolnak, hogy mint említettük is, sok hasonló víz alatti piramis struktúrát találtak már korábban is a mélyben, melyek eredetére egyelőre nem sok ésszerű magyarázat létezik...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély ufó ufók idegenek összeesküvés ősi idegenek


Megtekintések száma: 150749





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet