Rejtélyes robbanásokat észlelnek világszerte: már megkezdődött valami, és a fejünk felett zajlik?

2017. november 23., csütörtök




Titokzatos robbanások hangját és erejét érzékelik a Föld számos pontján, a forrásuk azonban ismeretlen. Mi történik a bolygónk körül?

Idén már több tucatnyi hangos robajt sikerült észlelni a Föld számos pontján.

Összesen 64 darab hatalmas robbanásról számoltak be a világon, melyek eredete szinte minden esetben teljesen ismeretlen maradt.

Múlt hét kedden hatalmas robaj rázta meg az észak-amerikai Alabama államot, a lakosok összesen 11 megyéből jelezték, valami hatalmas robbanást hallottak.

És messze nem ez volt az első eset, csak idén 64 alkalommal számoltak be hasonló jelenségről Amerikától a Brit-szigeteken keresztül Lapföldig és az Arab-félszigetig.

Az ok a legtöbb esetben ismeretlen – írja a Daily Mail, amely most az rejtélyes robbanások nyomába eredt.

Az egész világon hallható az égből érkező rejtélyes hang

Olyan, mintha egy trombita, egy nyikorgó ajtó és egy légvédelmi sziréna elegye szólna, és senki sem tudja, pontosan mi okozhatja.

Az Egyesült Államok légiereje mindeddig nem nyilatkozott az ügyben. Másnap, november 15-én Idahóban lehetett hasonló, óriási „zajt” hallani, az ok itt is ismeretlen.

Rengeteg különféle elmélet van arra vonatkozóan, hogy mik lehetnek ezek a hangok, még a NASA is megpróbált rájönni, sikertelenül. Az elméletek között van többek között a földi robbantás elmélete, vagy egy a Föld légkörébe belépő és széthulló meteor is.

Sőt, a kontinentális kőzetlemezek mozgása és az egymással való súrlódása is lehetett volna egy elméleti magyarázat, azonban egyiket sem sikerült hitelt érdemlően bizonyítani.

Ezen robajokat gyakran nyílt víz közelében lehet hallani, de előfordultak már kontinensek belsejében is...

Míg a vallásos beállítottságúak szering a végidők harsonái szólnak, addig sokan úgy gondolják, valami olyan dolog zajlik az emberek feje felett, amiről a titkos kormányzati szervek ugyan tudnak, de nem árulják el a teljes igazságot.

Egyesek még azt sem tartják kizártnak, hogy a hangok a HAARP antennarendszer és bioszféra módosító technológiával állnak kapcsolatban,. és a légkör részecskeinek kémiai reakciói útján születnek.

Mint ismeretes, a HAARP titokban már az egész világra kiterjeszthette a működését, és folyamatosan generálják a szélsőséges időjárást, hogy egyes régiókat tönkre tegyenek, másokat pedig felemeljenek.

A kísérlet azonban elszabadult, kicsúszott az irányításuk alól, így a végeredmény a globális felmelegedési folyamatok felgyorsulása, és az egyre extrémebbé váló időjárás lett...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés haarp végidők időjárás


Megtekintések száma: 57792





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet