Rejtélyes, teleportáló szuperhős mentett meg egy nőt a száguldó autótól?

2017. augusztus 16., szerda
Ezen a bizarr felvételen rágódik most az internet. Ki lehet ez az ismeretlen alak? Ember-e egyáltalán, vagy valami egészen más?

Történnek bizarr dolgok a világban. Olyan dolgok, jelenségek, történések. melyeket nem tud a józan logika megmagyarázni, és melyekre a tudománynak sincs épkézláb megoldása.

Vajon az alábbi videón látható képsorok is egy másik világ létét bizonyítják?

Talán léteznek olyan emberek, akik köztünk járnak, titkon védelmeznek minket? Valódi szuperhősök, vagy csak kivételes képességekkel és érzékekkel megáldott emberek?

A szóban forgó videó alaposan elgondolkodtatta az internetet, mivel eddig senki sem talált rá magyarázatot. A biztonsági kamera felvételen jól látható, hogy egy hölgy próbál átkelni az úttesten.

Amikor aztán véletlenül egy száguldó autó elé lép egy másik takarásából, azt gondolja mindenki, hogy elütik, és itt vége van az egésznek. Azonban az utolsó pillanatban nem így történik. A semmiből - szó szerint - jelenik meg valami, vagy valaki, és átviszi őt a túloldalra.

Vagyis inkább úgy tűnik, mintha át teleportálná a túloldalra.

A nő csak arra emlékezett az egészből, hogy hirtelen képszakadás, valaki megragadta a testét, majd a túloldalra került Az autósok is látták az egészet, de szintén nem tudták hova tenni a dolgot. vajon mi történhetett? Mi lehetett? A szuperemberek köztünk járnak?

vagy egy téridő utazót sikerült videóra venni? Túl sok a kérdés a videó körül...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek bizarr szuperhős


Megtekintések száma: 71492

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet