Rejtélyes valami hever a felszínen a legfrissebb Marsról készült felszíni fotón

2017. március 17., péntek




Új rejtély tartja lázban a világot. Nem tudni, mi látható a Curiosity felvételén, rengeteg teória látott napvilágot róla: bomló földönkívüli test? Ősi fémszerkezet, vagy totemoszlop? Vagy egyszerű illúzió?

Egy nemrég készített Marsi felvételen valami olyan dolog tűnik fel, amire aligha van ésszerű magyarázat.

Az internetre felkerült, a netet elárasztó felvételen ugyanis látszólag egy hatalmas, sötét színű valami látható a Mars porától jól elkülönülve.

Egyesek szerint egy bomló idegen teteme lehet, mások szerint valamiféle ősi szimbólum, vagy egy megsérült totemoszlop.

Az a személy, aki először napvilágra hozta a felvételt, és felvetette, hogy esetleg idegen élet nyomai láthatóak rajta, a saját elmondása szerint azóta többször meg lett névtelenül fenyegetve, és meg van róla győződve, hogy a CIA is megpróbálja őt ellehetetleníteni, diszkreditálni.

Szerinte őhozzá is el fognak jönni a feketeruhásokként emlegetett ügynökök, hogy majd jobb belátásra bírják, szélsőséges estben pedig eltakarítsák, mondjuk egy megrendezett baleset formájában.

Ő azonban nem tágít, és elmondta, hogy a média az egyetlen, ami védelmet nyújthat számára. Minél többen tudnak az ügyről, annál gyanúsabb lenne, ha eltennék láb alól.

A felvétel kapcsán nem véletlen hurcolták meg a férfit, ugyanis azon egy olyan valami látható, ami szemmel láthatóan nem illik bele a megszokott Marsi tájba.

A képet jól megnézve valóban szokatlan ez az anomália, ami a szkeptikusok szerint csak egy illúzió, és belelátjuk, amit bele akarunk.

Azonban ennek ellenére is kísértetiesen emlékeztet dolgokra. A legizgalmasabb elméletek szerint ez nem más, mint egy földönkívüli lény bomló teteme. A fejének alakja nagyon jól ki is rajzolódik a baloldalon. Egy másik lehetséges interpretáció egy megsérült, korhadóban lévő ősi totemoszlop.

Ugyanis az anomália középső része valóban olyan, mintha egy nagyméretű gerendából kifaragott totemoszlop lenne, a tetején egy humanoid arcot formáló fejjel, mely oldalról hasonlít a marsi arcra.

Az internet népe is folyamatosan találgatja, hogy mi lehetett lencsevégre kapva a Marson de a felvétel egyelőre megmagyarázhatatlan.

Szerinted mi látható rajta?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 34135





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet