Rejtélyes videó egy valódi csillagkapuról?

2017. június 26., hétfő




Mit gondolsz, valódi lehet?

Egy rejtélyes, névtelen, forrás nélküli felvétel került fel annak idején a Youtube videó megosztóra, melyen valami olyan dolog látható, amire aligha találni könnyű magyarázatot.

A felvételen ugyanis valamiféle portál látható, egy hatalmas kutatólaboratóriumban. A helyszín ismeretlen, a videóval kapcsolatban pedig azóta számtalan találgatás látott napvilágot.

Még csak azt sem tudni, hogy mikor készült, de maga az anyag valamikor 2012-ben került fel először a netre.

A titokzatos portálhoz a kamerát tartó személy egyre közelebb lép, majd a portál hirtelen megnyílik, és véget ér a felvétel.

Annyit bizonyos, hogy ha a felvétel nem is valódi – erről a mai napig heves vita megy különböző fórumokban – de a CIA egészen biztosan végezhetett hasonló kísérleteket a múltban.

A hidegháborús időszak alatt a CIA-nek ugyanis számtalan olyan titkos, és paranormális dolgokkal foglalkozó divíziója volt, melyek keretében elképzelhető, hogy téridő kutatásokat is végeztek. Számtalan akta maradt fenn arról is, hogy parafenoméneket, médiumokat vizsgáltak, és tesztelték a képességeiket.

Sokak szerint ezen dokumentumok azt is alátámaszthatják, hogy a CIA valóban megpróbált téridő kaput nyitni egy másik világra.

Hogy egy ilyen téridőkaput látni-e a felvételen? Nem tudni, és mivel a videóról magáról sem sokat tudni, azt sem lehet megállapítani, hogy valódi-e.

Mindazonáltal sokan úgy gondolják, hogy lehet valami a pletykák mögött…

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál rejtély összeesküvés titkos katonai projektek cia titkos katonai technológia eltitkolt tények rejtélyes csillagkapu portál


Megtekintések száma: 167724





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet