Rejtett civilizáció ősi nyomai a piramisok és hatalmas falak az Antarktiszon?

2023. május 11., csütörtök




1200 méter magas, a gizai nagy piramisnál 10-szer magasabb piramisokat építettek, melyek maradványai még most is ott vannak a jég alatt, és némelyiket már műholdas felvételen is látni a kiolvadó jégréteg alól.

A kormány és a legfrissebb kutatások tudnak róla, de nem árulják el a közvéleménynek.

Sokak szerint már a második világháború idején maga Hitler is azért érdeklődött ennyire az Antkarktisz iránt, mert tudta, hogy egy elveszett civilizáció ősi nyomai vannak ott, és egy olyan rejtett technológia, mely bár több ezer éves, mégis olyan fejlett, hogy hatalmas löketet adhatna a náci technológiai fejlődésnek.

Hitler azt is hitte, hogy a végzet lándzsája, amit minden áron meg akart kaparintani, és végül sikerült is neki, egyenesen az Antarktiszon van elrejtve, vagy köze van az Antartkiszon élt civilizációhoz.

Arról nem tudni, hogy Hitler és csapatai végül találtak-e valamit a sarkvidéken.

Sokak szerint ők már az odaérkezésükkor tudtak a piramisokról, pedig akkor még nem olvadtak ki a jégréteg alól, és nem lehetett őket látni szabad szemmel, sem műholdas technológiával.

A rejtélyes civilizáció 1200 méter magas piramisok 10-szeresei a gizai nagy piramis magasságának. Egy nagyon fejlett, az egyiptomiaknál is jóval többet tudó nép alkothatta ezeket.

Bár sokan természetes képződménynek gondolják ezeket, egyértelműen látszik a mestersége struktúra. Ráadásul a természet nem dolgozik derékszögekkel.

Ha megnézzük a műholdas képeket, jól láthatjuk, hogy a piramisok óriásiak, és bár nem méretarányos a kép, az antarktisziak 10-szer magasabb piramisokat tudtak alkotni mint az egyiptomiak.

Az árnyékon is látni, hogy közel tökéletes piramis alakkal rendelkezik.

A geológusok különféle belemagyarázásai ellenére sok szakmabeli vallja, hogy ezek nem lehetnek természetes képződmények.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy különféle katonai bázisokat, lezárt, azaz mindenki számára tiltott területeket lehet találni a sarkvidéken. Nem egy független kutatócsoport számolt be róla, hogy egyes helyeket katonák őriznek, és nem engednek be senkit.

Egy ízben helikopteren utazó klimatológusok számoltak be arról, hogy egy ilyen tiltott felület felett elhaladva látták, hogy óriási léptékű ásatásokat vezényelnek le több tucat ember bevonásával.

Mintha a felszín alól akarnának valamit minden áron kibányászni.

Egyes vizsgálatok szerint ezek a piramis alakú struktúrák legalább 100 millió évesek. Ez azért érdekes, mert akkor még nem volt egyelten értelmes emberi civilizáció sem, tehát nem lettek volna képesek az emberek felépíteni egy-egy ilyen piramist.

Adódik tehát a kérdés: kik, vagy mik építhették?

Talán egy földönkívüli civilizáció? Egy előző emberiség? Bármi is a magyarázat, az ott van a jég alatt mint válasz, és a tudósok már talán meg is fejtették, csak mivel nem illik bele a hétköznapi evolúciós elméletbe, mélyen hallgatnak róla.

Mint ahogyan azokról az apró termetű lényekhez tartozó csontvázakról, melyeket az Antarktisz jege alatt találtak, és egy teljesen új fajhoz tartozhatnak.

Több kutató úgy véli, a ma fagyos Antarktisz valaha jóval melegebb volt, a hőmérséklet elérhette akár a plusz 20 Celsius-fokot. "100 millió évvel ez előtt az Antarktiszt buja esőerdők borították, ahhoz hasonlók, amelyek ma Új-Zélandon találhatók" - jelentette ki dr. Vanessa Bowman.

A mainstream régészet tehát minden nyomát megpróbálja ezeknek a tényeknek eltüntetni, hogy ne derüljön ki, hogy az egész világtörténelmet, így az emberiség fejlődésének történelmét, és az emberiség eredetét is meghazudtolták.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek elveszett civilizáció hitler antarktisz előző emberiség piramisok


Megtekintések száma: 96048





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet