​Rejtett élő energiák - A megalitikus helyszínek többek, mint csupán kövek? Elképesztó teória a múltról...

2020. december 31., csütörtök
Megdbbentő titok az emberiség múltjából...

Nem kell hozzá sok, hogy az emberi test elektromágneses áramköreit stimuláljuk, elég egy kis változás a helyi környezetben.

Azok az emberek, akik ősi templomokba és megalitikus helyszínekre látogatnak, gyakran számolnak be egy furcsa érzés megtapasztalásáról. A szabvány magyarázat az, hogy ezeket az érzéseket nem más, mint a "hűha" faktor okozza, ami a vizuális ingerek eredménye, melyet az olyan megalitikus építmények, mint például a kőkörök, az ősi templomok és a piramisok ellenállhatatlan benyomása kelt.

De az összesített bizonyítékok egészen másra utalnak, vagyis, hogy a megalitok és más ősi szent helyek valóban vonzzák, tárolják, sőt generálják a saját energiamezőiket, amely olyan környezetet teremt, ahol az ember egy megváltozott tudatállapotba kerülhet.

1983-ban Charles Brooker mérnök egy tanulmányt készített, hogy megtalálja a mágnesességet a szent helyeken. Vizsgálatának tárgya a Rollright kőkör volt Angliában. A helyszín magnetométeres felméréséből kiderült, hogy egy mágneses erő sávot vonzott a kőkör olyan kövek egy keskeny résén keresztül, amelyek bejáratként működtek.

A kör két nyugati kövéről is úgy találta, hogy koncentrikus gyűrűkként lüktetnek, hasonlóan a hullámokhoz egy tóban.

Az elemzés alapján Brooker megállapította, hogy "a körön belül a (geomágneses) mező átlagos intenzitása lényegesen alacsonyabb volt, mint a kívül mért, mintha a kövek pajzsként működtek volna."

Az ilyen felfedezések segíthetnek megfejteni az ilyen ősi megalitikus struktúráknak a titkát.

Az Edfu templomnál Egyiptomban van egy fal, amelyen azt vázolták fel, hogyan kell létrehozni egy teret, amely energetikailag különböző a környező tájtól - például egy templomot.

Az utasítások leírják, hogy bizonyos teremtő istenek először létrehoztak egy halmot és a helyszínt "átszúrták egy kígyóval", miközben a természet egy különleges ereje telítette a dombot, ami a fizikai templom felépítéséhez vezetett.

A kígyó szimbólum mindig is a Föld kanyargó erővonalainak egy közös kulturális metaforája volt, amire a tudósok tellurikus áramként hivatkoznak.

Úgy tűnik, hogy az ősi építészek finom fokozatokban irányították a természet törvényeit, mert egy 2005-ös tanulmány az Avebury körüli energiamezőkről, ahol a világ legnagyobb kőköre található azt mutatja, hogy a megalitok úgy lettek kialakítva, hogy a helyszínre vonzzák a földáramot.

A vizsgálatot a néhai John Burke végezte, aki az eredményeit a "Seed of Knowledge, Stone of Plenty" című könyvében publikálta.

Az Aveburynél elültetett elektródák megmutatták, hogy a körkörös árok hogyan töri meg a tellurikus talajáram továbbítását, és vezeti az elektromosságot az árokba, ami gyakorlatilag koncentrálja az energiát és felszabadítja azt a helyszín bejáratánál, néha kétszeres ütemben, mint a környező terület.

A mágneses értékek Aveburynél sokkal nagyobb mértékben halnak el éjjel, mint azzal természetes körülmények között számolni lehet.

Napkeltekor újra visszatöltődnek, a talaj tellurikus áramát a környező területről a kőkörbe vonzza, ahogy a terület mágneses ingadozásai elérik a maximumot.

Burk azt is megállapította, hogy a köveket Aveburynél szándékosan helyezték és rendezték el úgy, hogy azok az elektromágneses áramot előre megfontolt irányba összpontosítsák a modern részecskegyorsítók azonos elvét felhasználva, amelyekben levegő ionokat áramoltatnak egy irányba.

A szent helyek úgy viselkednek, mint az elektromágneses energia sűrítők, melyet fokoznak a kiválasztott kövek.

A gyakran hatalmas távolságból átszállított kövek, melyeket a megalitikus helyszíneken felhasználtak, jelentős mennyiségű magnetitet tartalmaznak. Ez a kombináció az oka, hogy a templomok gyenge, bár hatalmas mágnesekként viselkednek.

A francia Carnac régió teljes körű vizsgálata során, ahol mintegy 80.000 megalit koncentrálódik kiderült, hogy egy hasonló spirituális technológia működik. Pierre Méreaux villamosmérnök, a kutatás vezetője eleinte szkeptikus volt, és úgy vélte, hogy a megalitikus helyszínek semmilyen különleges erővel nem rendelkeznek.

Méreaux tanulmánya azt mutatja, hogy a carnaci dolmenek felerősítik és tellurikus energiát szabadítanak fel egész nap, és a legerősebb értéket hajnalban mérték. A feszültség és a mágneses ingadozások kapcsolatban állnak, és az úgynevezett elektromos indukció jelenségét kísérik.

Méreaux szerint: "A dolmenek tekercsként vagy mágnesként viselkednek, melyekben áram indukálódik, amit a környező mágneses mezők gyengébb vagy erősebb ingadozásai okoznak. De ez a jelenség nem áll elő semmilyen intenzitással, hacsak a dolment nem építették kvarcban gazdag kristályos kőzetekkel együtt, mint a gránit."

"A carnaci megalitokat Franciaország legaktívabb földrengési zónájának 31 törésénél helyezték el, melyek állandó rezgő állapotban vannak, ami a köveket elektromágnesesen aktívvá teszi."

A menhirek leolvasott értékei egy energiát mutatnak, amely rendszeres időközönként pulzál az alapnál, pozitívan vagy negatívan töltött, akár 10 méterre függőlegesen is mérhető ezektől a monolitoktól, melyek közül néhányon kígyó faragványok is megjelennek.

Az extrém pulzálás körülbelül 70 percenként megjelenik, ami azt mutatja, hogy a menhirek rendszeresen feltöltődnek és kisülnek. Méreaux azt is észrevette, hogy a Grand Ménec formációban álló kövek feszültsége hogyan csökken, ahogy egyre távolabb fekszenek a kőkörtől, amely maga egyfajta kondenzátorként, vagy energia gyűjtőként viselkedett.

A kövek összetétele és a képességük, hogy vezetik az energiát, nem kerülte el Méreaux és mások figyelmét. Mivel nagyon magas a kvarctartalmuk, a speciálisan kiválasztott kövek piezoelektromosak, ami azt jelenti, hogy energiát hoznak létre, amikor összepréselik őket, vagy rezgéseknek vannak kitéve.

Ez azt mutatja, hogy a menhireket nem véletlenül telepítették erre a helyre, különösen azért, mert 97 kilométerről szállították őket oda, és mivel jelenlétük és tájolásuk közvetlen kapcsolatban van a föld mágnesességével.

rejtély rejtélyek ősi idegenek


Megtekintések száma: 84881

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet