Rejtett vatikáni akták: az egyház jó mélyre próbálta temetni a bűneit, de még most is kísért...

2018. szeptember 30., vasárnap
Az emberek nagy része nem is gondolná, mi van az egyház rovásán. Olyan dolgokat vittek véghez, amit az ember az ellenségeinek sem kívánnának! Aztán mindezt megpróbálták kitörölni a történelemből...

A Vatikán mindig is egy olynan szervezet volt, mely rengeteg takargatnivalóval rendelkezett.

Egy hosszú múltra visszatekintő, világszerte tagokkal rendelkező társaságnak mindig van szennyese, amit ha a világ elé tárnának, mindent megváltoztatna.

Az igazság az, hogy az egyháznak számos olyan bűne volt a múltban, ami szöges ellentétben áll Isten és Jézus tanításával, és a Bibliában leírtakkal.

Nem egy olyan pápa uralkodott már a Vatikán élén, aki emberileg bukott, erkölcstelen és gonosz volt. A pápai pozíció tehát mindig is egyfajta hatalomtechnikai eszköz volt, egy színházi kellék. Valójában nem állt erkölcsi magaslaton.

Ez alól talán az egyik egyetlen kivétel II. János Pál volt, akit ténylegesen szerettek az emberek és a világ, és kevés sötét dolog volt az életében.

A Vatikán a múltban nem egyszer működött pénzmosodaként, sőt, sokak szerint a Vatikán kincstárosa most is nyakig benen van ilyen ügyletekben. Hatalmas pénzek tisztára mosása zajlik itt. Léteznek olyan információk is, miszerint a pápai tanásc tagjai között vannak Rothschild kötődésű emberek is.

A pénzmosás ki is meríti a ne lopj intelmet a 10 parancsolatból...

Az is a Vatikán múltbéli bűnei közé tartozik, hogy egyes dokumentumok és napvilágra került információk alapján kifejezetten jó kapcsolatot ápoltak Hitlerrel és a náci tisztekkel.

Olyannyira így volt ez, hogy a CIA jelentéseiben is szerepelnek olyan információk, melyek igen terhelők az egyházra nézve. Ezekben a jelentésekben ugyanis leírják, hogy a második világháború után hogyan fizették le ezek a háborús bűnösök a papokat, hogy a püspökség területén bujtassák őket, majd hogy onnan tovább tudjanak utazni Dél-Amerikába.

Vagyis a kedves vatikáni szentfazekaknak jelentős szerepe volt abban, hogy rengeteg náci felelős el tudott menekülni a végső ítélet és a börtön elől.

Számos alkalommal végeztek olyan ördögűzéseket is a Vatikán áltla képzett papok, amiket nem lett volna szabad. A vatikáni ördögűzéseknek csak egy töredékéről tud a közvélemény.

Számtalan olyan ügy látott napvilágot, amik valósággal horrorfimbe illők voltak és egyértelműen egyházi túlkapás következményei voltak, azaz az ördögűző papok túllépték a hatáskörüket, önbíráskodtak és gyakorlatilag megkínozták a megszálltnak vélt személyeket.

Olyan információkról is tudni, hogy számos megszálltnak gondolt vagy vélt személy valójában komoly valós mentális problémával küzdött, azonban az egyház emberei elhitették a családtagokkal, hogy a szerettüket démonok és maga a gonosz szállta meg, hogy elvégezhessék rajta a brutális ördögűzési szertartásokat.

Egy kolostorban egy apácát például keresztre is feszítettek.

Az eset még 2014-ben történt, ahol a Szentháromság kolostorban kegyetlenül megkínoztak egy apácát, majd végül a haláltusája végén keresztre is feszítették.

A lány súlyos skizofréniában szenvedett, ők azonban ördögűző rituálét végeztek rajta. Ennyit tesz a túlságosan elvakult hit, nem kevés tudatlansággal társulva. Végzetes elegy...

A vatikáni papok ráadásul nem vetik meg a paráználkodást sem, ennek is rengeteg történelmi nyoma van a titkos iratok között is.

Az egyház bűnei között van szintén a Biblia nagy talánya: azt ugyanis senki sem tudja, hogy mi az igazság Jézus körül.

Előkerültek ugyanis olyan iratok, melyek a biblia korát is megelőzik, és Jézusról írnak különböző történeteket. Ez az egész pedig azért furcsa, mert Jézus életét más-más perspektívában mutatják be.

Vagyis felmerült az, hogy ezek gyakorlatilag a Biblia és a messiás történetének különféle vázlatai: ebből pedig levonható az egyenes ágú következtetés, hogy a biblia kitalálásával kísérleteztek, pontosabban a Jézus köré alkotott egységes keresztény történettel, ami az egyházi hit alapját képezte később évezredeken át...

Ha azt gondolnánk, hogy "csak" ennyi bűne volt az egyháznak, akkor nem is tévedhetnénk nagyobbat.

A Vatikánban található titkos levéltár tele van olyan aktákkal is, amik óriási terhelő vallomások lehetnek az egyházra nézve...

Nemrég olyan botrány robbant ki, mely könnyen a keresztény egyház végét jelentheti, ugyanis a hatóságok olyan információk birtokába jutottak, ami az összes eddig elkövetett bűnt lábjegyzetté teszi.

Forrás: A vatikáni titkos levéltárak napvilágra hozott részletei és számos egyéb szakértő kutatásai alapján...

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com


Megtekintések száma: 13408

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet