Rejtett világok a Föld alatt?

2017. március 5., vasárnap
Egyesek szerint az árnykormányok évszázadok óta tudnak a föld alatt élő civilizációkról.

Az emberiség már évezredekkel korábban is tudott bizonyos dolgokról, melyet a mai közvélemény, és az egyes kormányok tagadnak.

Titkos lejáratok a földkéreg alá

Ilyen a földönkívüliek létezése, vagy az, hogy a Föld belsejében létezik egy másik világ, ahol egy teljesen más rendszer uralkodik.

És ez a világ teljesen elzártan működik a miénktől, a Föld belsejében ugyanis egy hatalmas, több ezer kilométer átmérőjű üreg van, egy belső nappal.

Rengeteg különféle legenda és összeesküvés elmélet beszélt már erről a titkos, földalatti civilizációról. Állítólag időnként, több ezer évente a felszínre jönnek, de alapvetően nem lépnek kapcsolatba a bolygó felszínén élőkkel, azaz velünk.A föld másik világához vezető lejáratokból ma már nem sok található. Léteznek titkos barlangok - egyesek szerint a Táltos barlang is ilyen - olyan mélyen vezetnek le a földkéreg alá, hogy eges titkos átjárókon át még ma is le lehetne jutni a belső civilizáció lakhelyére.

Agartha rejtett civilizációja

Sokak szerint ez a hely maga Agartha, a belső föld királysága, különálló hatalmas birodalma. Az ott élő lények sokkal bölcsebbek nálunk, és sokkal többet is tudnak a világunkról, és annak keletkezéséről.

Az agarthaiak az előző emberiség tagjaiból kerülhettek ki, ezért akadnak olyan sejtések, hogy az előző emberiség valójában nem pusztult ki, csak a föld mélyére költözött, hogy ott egy belső világot hozzon létre magának a túlélése érdekében.

Rájöttek az idők során, hogyha nem mutatkoznak, akkor a világ nem is tud róluk. Így akár egy esetleges idegen invázió esetén is védve vannak, hiszen a bolygót elfoglaló idegenek sem fognak tudni róluk.

A NASA és más szervek tudnak róla

Sok szervezet, köztük bizonyos árnykormányok, és maga a NASA is tud azokról a járatokról, titkos kapukról, melyek segítségével le lehet jutni a belső birodalomba.

Mi több: a NASA-nak bizonyítéka is van Agartha létezésére. Nem egy ízben mértek már különös fúziós maghasadásból származó jeleket a Föld mélyéről.

Ez pedig nem magyarázható a Föld állítólagos vasmagjával. Ez olyan, mintha egy belső Napja lenne a bolygónknak, és annak a sugárzását mérték volna.

Más esetben már rádiójel foszlányokat is sikerült elkapniuk az antennáikkal. Több ízben azt gondolták először, hogy ezek a jelek a földön kívülről jönnek, és talán az idegenek kapcsolat felvételi kísérletei.

A valóság azonban az, hogy a felszínről visszaverődő, a mélyből, egészen Agartha-ból kiszűrődő rádió és tévéjelek azok.

Titkos expedíciók a belső földbe

Agarthát rengetegen keresték már a világtörténelem folyamán.

Az oroszok egy része nagyon erősen hitt ebben. A világháború idején az egyik tartalék terv az volt, hogy az orosz haderő megerősítése érdekében kapcsolatba léptek volna az odalenn élő világgal, és szövetséget kötöttek volna velük, hogy biztosan megnyerjék a háborút.

Előkerült egy titkos dokumentum néhány éve, mely a náciké volt annak idején, és a belső földről van szó róla benne.

A térkép mellé napvilágot látott egy titkos utasítás Agartha eléréshez, pontokba szedve.

Továbbá előkerült egy levél, melyet egy bizonyos Karl Unger írt, aki a német U-209-es tengeralattjáró fedélzetén tartózkodott, akinek a parancsnoka Heinrich Brodda volt, amiben kijelenti, hogy a legénység elérte a Föld belsejét, és nem fontolgatják, hogy visszatérnek.

Hogy végül azóta lejutottak-e emberi csapatok Agartha birodalmába, azt nem tudni. Mindenesetre az bizonyos, hogy a NASA és más illetékes szervek tudnak a létezéséről. Minden követ megmozgatnak azért, hogy az emberek ne szerezzenek róla tudomást.

Ha ugyanis kiderülne, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, és az „idegenek” mindvégig itt voltak alattunk, az feje tetejére forgatna mindent.

rejtély rejtélyek nasa eltitkolt tények elveszett civilizációk belső föld


Megtekintések száma: 71428

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet