Rendkívüli: A Stanford Egyetemen megtalálták a rák ellenszerét: 100%-os eredményekkel zárultak a kísérletek!

2018. február 1., csütörtök
90 alanyon tesztelték, mindegyik rákmentessé vált a kezeléseket követően! ELJÖTT az orvostudomány legnagyobb paradigmaváltása?

Megdöbbentő, de most TÉNYLEGESEN megtalálták a rák ellenszerét. A Stanford Egyetem igazolta, hogy tudományosan hiteles dokumentumok szerint az általuk végzett kísérletben 90 alanynál pusztították el a rákos sejteket.

Ez azért jelentős, mert összesen 90 alannyal dolgoztak.

Először csak 87 gyógyult meg, és mutatkozott teljesen rákmentesnek, de a kezelések után egy második kezelést követően a maradék is felgyógyult a rákból.

Az eljárást már közel egy évtizede fejlesztették, és most végezték el a legnagyobb szabású kísérlet keretében, melyet végig folyamatosan dokumentáltak.

Dr. Levy az immunterápia egyik kiemelkedő alakja azt nyilatkozta, hopgy a különleges kezelés egy injekciózással járó eljárás.

Két stimuláló szerről van szó,amit elvegyítettek egymással, így sikerült aktiválni azokat a bizonyos T-sejteket, melyek ráveszik az immunrendszert a rák elpusztítására.

A szert most először az orvostudomány történetében sikerült tesztelni laborkörülmények között.

Ennek során a szert olyan egereken tesztelték, amelyek limfómában szenvedtek, emellett voltak mellrákos egerek is.

Összesen 90 rákos egérnek adták be a szert, amiből 87 teljesen meggyógyult, sőt, még az áttétek is eltűntek.

Az előzetes információk alapján és a bejelentés szerint a rák elleni forradalmi kezelést hamarosan embereken is ki fogják próbálni.

Ez lesz a valaha volt legizgalmasabb kísérlet. ha ugyanis az emberi klinikai tesztek is sikeresek lesznek, akkor kijelenthetjük, hogy néhány éven belül gyógyítható lesz a rák.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák életmód rákgyógyszer rendkívüli helyzet


Megtekintések száma: 87168

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet