Rendkívüli: a valóságban is ufók után kutatott a Pentagon! Hitelesített UFÓ felvételek láttak napvilágot!

2017. december 17., vasárnap
Kiderült: titokban 22 millió dollárból kutatott az idegenek után Amerika kormánya! Alátámasztást nyertek az ufó összeesküvés elméletek, melyek már nem is csak elméletek csupán…

Az igazság odaát van - hangzik a híres szlogen. és ténylegesen így van, ugyanis nemrég borult a bili: nyilvánosságra került az, ami sok ufó hívő szemében csillogást fog kelteni.

És ami a legfontosabb. igazolhatja az elmúlt évtizedek ufó történeteit, és az idegenek létezését, valamint számtalan összeesküvés elméletet.

Washington ugyanis először ismerte el azt, hogy titokban több ízben is kutatott a Pentagon ufó ügyekben. Mindezt Washington pénzelte, 22 milliós titkos költségvetés állt rendelkezésükre.

Rengeteg olyan felvételt hoztak ezzel egy időben nyilvánosságra, melyeken, ufók, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatók.

A 600 milliárd dolláros védelmi költségvetésből biztosították ezt az egészet, egy operatív divízió felállítására, ami hivatalosan soha nem is létezett.

A kutatás 2007-től 2012-től tartott, és csak azért állították le, mert másra kellett a pénz.

Az egész ügylet Harry Reid szenátorhoz köthető. Ő ugyanis régóta rajongott az idegenekért, pontosabban nagyon érdekelte őt. Ő, és a washingtoni bennfentesek elmondták, hogy a titkos program keretében minden lényeges és komolyanvehető ufó észlelést alaposan áttanulmányoztak.

A Pentagon tehát nyíltan elismerte, hogy titokban, a média és az emberek tudta nélkül tényleg kutakodtak a földönkívüliek után.

Arról azonban semmit sem árultak el, hogy találtak-e idegen lényeket, paranormális jelenségeket vagy egyéb Földön kívüli tárgyakat.

Az sem lett egyértelmű, hogy az ufók utáni kutatás nem folyik-e tovább valahol az amerikai védelmi intézmények valamelyik obskúrus zugában.

Robert Bigelow vezette azt az űrkutatási vállalatot, ahová a rejtélyes 22 milliós összeg beérkezett.

Itt "mosták át" a rendszeren tehát a pénzt, hogy a hiányzó költségvetési számok ne legyenek senki számára gyanúsak.

És hogy ez miért ennyire érdekes?

Nos, Bigelow ma együtt dolgozik az Amerikai Űrkutatási Hivatallal (NASA), hogy embereket szállíthasson az űrbe. Bigelow még májusban közölte, teljes mértékben meg van róla győződbe, hogy ufók léteznek, és idegenek rendszeresen járnak a Földön.

Sokak szerint Bigelow olyan dolgokat láthatott, és olyan adatokhoz, információkhoz férhetett hozzá, melyek bizonyíthatják a földönkívüliek létezését.

Az USA kormánya tehát nyíltan beismerte, hogy komolyan vette az ufókról szóló híreket, észleléseket.

Érdekes módon azonban az erről szóló aktákról semmit sem mondtak.

Sokak szerint ez felér egy hatalmas válasszal. Elvégre, ha nem lenne semmi a dokumentumokban, akkor azokat azonnal közzé is tették volna a bejelentések után.

Valamit tehát titkolnak. Valamit, ami minden ember életét megváltoztathatja. hamarosan talán jön a nagy bejelentés is: NEM VAGYUNK EGYEDÜL A VILÁGEGYETEMBEN!

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek pentagon


Megtekintések száma: 71767

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet