Rendkívüli: azonosítatlan objektum lépett be a Föld légkörébe!

2017. október 24., kedd




A titokzatos valamit Újfundland partjainál is észlelték, sőt, felvétel készült róla.

Valami olyan dolgot láthattak Újfundland partjainál, ami mindeddig megmagyarázhatatlan, és sokak szerint összekapcsolódik azokkal a korábbi hírekkel, hogy földönkívüli járműveket észleltek a NASA szakemberei több ízben a bolygó körül.

Az ismeretlen tárgy ráadásul be is lépett a Föld légkörébe, és a helyi radarok egy ideig érzékelték is.

Andrew Wilkins szemtanúja volt annak, amint egy rendkívül fényes objektum beragyogta az eget, majd hirtelen a vízbe csapódott, a partoktól messze.

"45 fokos szögben érkezett. Erősen fénylett, de valamiért egyáltalán nem úgy tűnt, mint egy üstökös" - mesélte.

Rengeteg elemző és szakértő is látta a felvételt. Szerintük nem behatárolható, hogy pontosan mi, de valami egészen biztosan elérte a felszínt, és bele is zuhant a tengerbe.

Míg a szkeptikusok valamiféle hoaxra, vagy pirotechnikai eszközre gyanakodnak, addig az ufó kutatók szerint egy landolás történt a földönkívüliek által.

A kormányzat és a hatóságok arról számoltak be, hogy az adott időszakben jelentősen megnövekedett a hívások száma a térségből, hogy az égen egy fényjelenséget láttak, míg mások szerint egy járműről volt szó.

Ha valóban idegenek voltak, akkor az összevág azzal a teóriával, miszerint a földönkívüliek már rég a Földön állomásoznak, az óceán felszíne alatt létesített kolóniákban.

Több kormányzati jelentés látott ugyanis már napvilágot arról, hogy az óceánok, tengerek mélyén feltételezett földönkívüli aktivitás zajlik.

Hogy erről pontosan mennyit tudnak a világ kormányai, az még kérdéses... de feltehetően sok minden van, amit nem kötnek az átlagember orrára...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 161576





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet