Rendkívüli bejelentést tett Elon Musk: almai olyanon dolgozik, ami megváltoztathatja a világot,és hihetetlenül nagy őrültség!

2018. április 27., péntek




Minden eddiginél vadabb, bizarrabb és monumentálisabb ötlet!

A Tesla atyja nem tétlenkedik. Egy olyan technológián dolgozik, mely rengeteg midnenre kihatással lehet.

Ráadásul maga az ötlet annyira abszurd, hogy szinte azonnal be is került vele a hírekbe, mivel ha ezt tényleg megvalósítja, ez lesz a világtörténelem legelső ilyenje.

Néhány hónapja már egy különleges lángszórót is forgalomba hozott, most azonban egy ennél is nagyobb őrültség jutott eszébe.

A „bejelentés” inkább tűnhetne egyfajta médiaheccnek – ha nem tudnánk, hogy a korábban szintén annak gondolt lángszóró is elkészült, úgyhogy könnyen lehet, hogy végül ebből is lesz valami.

A valami egyébként, mint Musk is írta, egy kiborgsárkány, de hogy pontosan miről van szó, még nem tudni, a Tesla-vezér ugyanis csak annyit írt vonatkozó tweetjében, hogy „ó, apropó, egy kiborgsárkányt építek”.

Rögtön be is indult a találgatás, hogy mi lehet a rejtélyes eszköz - már ha egyáltalán valamilyen eszközről van szó. Egyesek úgy sejtik, hogy talán a lángszóró egy továbbfejlesztett változata van készülőben, mások viszont az űrbe küldött Teslával hozták összefüggésbe az újabb művet.

Ez még tehát kdierül, de nagyon sokan bizakodnak benne, hogy egy valódi, robotikus sárkányt tervez.

Nehéz megmondani, hogy ennek tulajdonképpen mi értelme lenne, de ha tényleg belefogott, akkor egy újfajta robot technológia kifejlesztésére is alkalmas lehet a projekt.

Kíváncsian várjuk, mi sül ki majd belőle, és hogy Elon Musk pontosan mire is gondolt kibersárkány alatt...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika robotika elon musk


Megtekintések száma: 19330





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet