Rendkívüli: ember-bárány hibrideket alkottak a tudósok: hát már semmi sem szent?

2018. február 19., hétfő




Meddig fog elmenni a tudomány és a genetika? Hol lesz az a pont, amikortól mi magunk is megcsúfoljuk Istent?

Olyan kimérákat - fajok keresztezését - hozzák létre laborokban, amiket tudományosan cska lehetséges, etilailag viszont ezen embrióknak a létezése erősen aggályos.

Rengeteg problémát vetnek fel azon kívül, hogy sokan ízléstelennek tartják az egészet, amivel a tudósok, genetikusok egy része próbálkozik.

Egy olyan ágát nyithatják meg a tudománynak, ahol SZÖRNYEKET teremthetnek.

És talán már teremtenek is egy ideje. A kmirék borzalma nem ma kezdődött, és könnyen lehet, hogy már olyan ember-állat keresztezéseket is létrehoztak, melyeket nem pusztítottak el az embrionális fázisban, hanem hagytak kifejlődni.

Nehogy azt higgyük, hogy ezekről a kormányzatok nem tudnak.

Éppen ellenkezőleg. Feltehetően ők pénzelik őket, így a Pentagon is bizonyosan kiveszi a részét költségvetés biztosítással olyan tengeren, főleg kutatóhajókon felépített laborok esetében, ahol már átlépték a tudósok azt a bizonyos határt...

Sok vallástudós szerint ez az ember bukása. Az árulás Isten szemében, amikor azt modnjuk, hogy mi is tudunk életet etremteni és elvenni, és jobban tudjuk, mint ő.

Ekkor már nem is lesz szükség rá, és az ember elistentelenedik.

Nem társadalmi és vallástudományi szemszögből nézve ráadásul senki sem tudja, milyen hatással elsz a világunkra az, ha emberi-állat hibridek jönnek létre.

Lesz vajon lelkük?

Lesznek jogaik?

Vagy csak a genetikai cégek, vállalatok termékei lesznek?

Lehet, hogy sokkal többek lesznek mint mi, de az biztos, hogy a természet ellen valók lesznek. Démonok, szörnyek, nem evilági lények születhetnek ebben a korban.

Borzalmas idő elé nézhetünk, ha a tudomány nem tudj azt mondani magának, hogy ELÉG, hogy van egy HATÁR, egy pont, ahonnan nem mehetünk tovább...

Ha nem vigyázunk, ezek az emberi-állat kimérák fogják elpusztítani mindazt, amivé lettünk eddig, és amit eddig elértünk.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány vallás isten genetika klónozás dns szörnyetegek kmiérák


Megtekintések száma: 80284





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet