Rendkívüli: ezeken a helyeken mészárolna karácsonykor az ISIS!

2017. december 2., szombat
A titkosszolgálatok megrázó információkkal szolgáltak: az iszlám erők így pusztítják el Európát?

Kiderült a legfrissebb titkosszolgálati jelentésekből, hogy mit is tervez a haldokló Iszlám Állam Európában.

Elöljáróban annyit elárulunk, hogy borzalmas merényletekre készülnek, és ott ragadják meg, és kezdik el fojtogatni az európai kultúrát és eszmeiséget, ahol eddig még az Al-Kaida sem tette korábban.

A terror egy új fokozatát élhetjük majd meg, és hatalmas merényletekre, támadásokra lehet számítani karácsonykor.

A terroristáknak és az iszlám harcosoknak ugyanis fő célja támadást indítani a karácsony keresztényi ideológiája ellen is.

Nemrég derült ki, hogy az Iszlám Állam egyik fiókszervezete arra buzdítja a többek között Európában meghúzódó magányos dzsihadistákat, hogy mostantól ne a többnyire felnőttek által használatos bevásárlóközpontokat, szórakozóhelyeket célozzák meg, hanem kifejezetten olyan helyszíneket, ahol sok-sok gyermek található.

"Bárcsak Európába, Amerikába vagy Ausztráliába utazhatnék, hogy Allah segítségével olajba mártsam és elégessem a gyerekeiket a szüleik szeme láttára" - ez az egyik megtalált és lefülelt üzenetváltás egyik sora.

Számtalan ehhez hasonló üzenetet váltottak a lefülelt személyek az elmúlt hetekben...

Sokak szerint ez egyfajta bosszú lesz, ugyanis rengeteg keleten áldozatul esett gyermek élt azokon a részeken ahol az ISIS is fészkelt.

"Szándékosan nem piacteret, bevásárlóközpontot vagy szórakozóhelyet választanék…nem, dehogyis. Sokkal inkább egy óvodát vagy egy szülészeti osztályt, azok megfelelőbb helyek arra, hogy lemészároljam őket." - áll egy másik igen megbotránkoztató üzenet a megtalált és feltárt levelezések között.

Az elkövetkező napokban, hetekben komolyan fokozni kell Európának a terrorellenes intézkedéseit, ugyanis a terroristák minden bizonnyal karácsonyi vásárokat is meg fognak támadnak, emellett óvodákat, általános iskolákat, szülészeteket is.

Ha ez bekövetkezne, ez lenne a valaha elkövetett legkegyetlenebb tett sok elemző szerint.

A kórházakat napjainkban sem őrzik úgy, mint más létesítményeket, így komoly esélye van annak, hogy heteken, vagy akár napokon belül bekövetkezzen egy brutális támadás.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika iszlám terrorizmus bevándorlás támadás


Megtekintések száma: 38793

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet