Rendkívüli: feltörték Soros szerverét: ezek kiképzőbázisról, és egy egész világot felölelő tervről írnak!

2017. október 26., csütörtök
Az információk kitérnek Magyarország ellehetetlenítésére is!

Bár korábban egyre többen kételkedtek ebben az egészben, de úgy néz ki, hogy ténylegesen van Soros-terv.

Soros György szerverét már korábban is feltörték. pontosabban az őhozzá kötődő szervezetek fiókjait.

Most is így történt, és olyan dokumentumok kerültek közkézre, melyek alapjaiban támasztják alá, hogy Soros borzalmas tervet szeretne végrehajtani.

Ami az egészben még félelmetesebb: az egész világot érintő terve van a magyar milliárdos oligarchának.

A hackerek által megszerzett és a DC Leaks által kiszivárogtatott Sorosról szóló dokumentumok között számos olyan is megtalálható, amelyek bizonyítják, a tőzsdecápa érdekelt a magyar kormány lejáratásában.

A dokumentumokban az is feketén-fehéren szerepel, hogy miután a magyar politikusok sok bosszúságot okoznak a Soros-szervezeteknek, ezért az ő lejáratásuk is kulcskérdés.

A dokumentumok név szerint is említenek nem kívánt elemeket, melyek jelen esetben Soros György ellenségeiként értelmezhetők, és akiket ki kell iktatni.

Ilyen maga a miniszterelnök, Orbán Viktor, Lázár János, de Hollik István is.

DC Leaks által nyilvánosságra hozott dokumentumok 2008 és 2016 között kelteztek, ezeket pedig földrajzi régiók szerint csoportosítva tették közzé.

A 2500 dokumentum között munkatervek, stratégiák, elemzések, európai választásokról és a migrációról szóló jelentések, valamint kifizetési bizonylatok is megtalálhatók.

"Európa, Ázsia, Afrika, USA, sőt, a Világbankra vonatkozó adatok, jelentések szerepelnek benne, de útmutatást is tartalmaznak például arra vonatkozóan is, hogyan tudják az Európai Uniót használni, irányítani." - jelentették be.

Komoly a baj. Egyetlen szuperhatalomként önmagára tekintő fél irányíthat mindent nem csak Európában, de a világ más tájain si.

Sokak szerint Soros szorosan kapcsolódik a Rothschild érdekszférához is.

Nem nézik jó szemmel, hogy Magyarország gazdasága elkezdett stabilizálódni, holott komoly erőfeszítéseket tettek azért, hogy ez ne így legyen, és Magyarországon államcsőd lépjen fel.

Egyet bátran ki lehet jelenteni: Soros Györgynek mindig is voltak olyan tervei és ügyletei, mely valakinek az érdekeit sértette.

A kérdés az, hogy valóban képes-e ártani Magyarországnak, vagy ezt az egészet csak belelátják az egyre inkább félelemben élő Európaiak?

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr európa politika soros bevándorlás


Megtekintések száma: 43007

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet