Rendkívüli: Fokvárosban olyan dolog következett be, ami a modern emberi társadalomban még soha!

2018. február 6., kedd
Kimerülhet a Föld energia és vízkészlete? szakemberek szerint 30 évünk sem lehet már hátra.

A Föld egyre több energiát fogyaszt. Pontosabban annak lakossága. Ez annak a borzalmas apokaliptikus eseménynek a kapcsán merült föld, hogy Fokváros teljes vízkészlete megszűnt, azaz eltűnt.

A város vízkészletéről már egy ideje cikkezett a külföldi sajtó, mivel mindenki félt attól, hogy eljön ez a nap.

Megtörtént az elképzelhetetlen, egy modern nagyváros kifogy az ivóvízből. Fokvárosban a kanna a legnépszerűbb árucikk, a boltokból felvásárolták a vizet, rövidesen a hadsereg osztja a szűkös fejadagot 4,5 millió embernek.

Ez olyan, mintha egy apokaliptikus világban lennénk, és sok szakember elmondta az este kapcsán, hogy nem gondolták ők maguk sem, hogy iylen már a 2018-as évben elő fog fordulni.

Április 16-án lesz az úgynevezett nulladik nap, amikor ténylegesen fizikailag elfogy majd minden víz, és az Isten sem tudja, mi fog utána történni, hogyan reagálnak az ott élő emberek a helyzetre.

Az este kapcsán újra felmerült a nagy dilemma a rendkívül vészjósló jövőről: a túlnépesedés és a klímaváltozás hatására a víz lesz az új arany.Sajnos ebben van valami, ugyanis a Föld energia és vízfelhasználása olyna nagymértékű már, hogy ehhez másfél FÖldre lenne szükségünk.

Vagyis évtizedeken belül eljuthatunk arra a pontra, hogy a bolygót teljes mértékben alig egy év alatt felemésztjük.

"Tegnap előtt nagy csőtörés volt a szomszédságban a hír futótűzként terjedt és a fokvárosi találékony lakosok azonnal elözönlötték a helyet, vödröket és edényeket töltöttek meg vízzel, vitték haza, hogy a régen le nem húzott WC-t leöblítsék, néhányan a kiszáradó fákra öntötték (micsoda pazarlás), a gyerekek pedig örömmel pancsoltak!" - írja egy Fokvárosban élő lakos.

Az ügy remekül rávilágított az emberiség egyik legnagyobb jövőbeli problémájára.

A vízhiányt ugyanis nagyon komolyan kell venni, mivel a jövő háborúit a legtöbb elemző szerint nem az olajért vagy az aranyért fogjuk vívni, hanem a vízért, ráadásul szomjasan.

Óriási szerepe lesz annak, hogyan fogjuk tudni hasznosítani a Föld fennmaradó és még nem szennyezett édesvíz készleteit, vagy hogyan fogunk tudni édesvizet előállítani biztonságos és ipari mennyiségben.

Ez lehet ugyanis az emberi faj túlélésének kulcsa is.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány vízhiány kataklizma


Megtekintések száma: 122346

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet