Rendkívüli hangfelvétel bizonyíthatja az ufók létezését: 2 pilóta észlelése az USA légterében!

2018. március 29., csütörtök




"Valami elment felettünk!" - Pilótafülkékben készültek azok a felvételek, amelyek két külön repülőgép pilótájának hangját rögzítették, akik egy azonosítatlan repülő tárgyról számoltak be...

nem akármilyen hangfelvétel anygaa látott napvilágot. Egy az egybne bizonyíthatja azt, amiről az emebrek és titkos kormányzati személyek már régóta beszélnek.

Nem utolsó sorban alátámaszthatja azokat a Pentagon által is kiszivárogtatott aktákat, melyek az ufók létét bizonyíthatják.

A hangselfétel a pilótafülkében készült, amikor 2 pilóta Délkelet-Arizona felett járva valami nagyon furcsát jelentett a Albuquerque Légiforgalmi Központnak.

A Learjet egyik pilótája azonnal kiszúrta a furvcsa alkú, szokatlan manővereket végző tárgyta az égen.

“Nem tudom, mi volt,” – mondja a pilóta. “Nem repülőgép volt … az ellenkező irányba haladt.”

A kereskedelmi pilóta, aki az American Airlines repülőgépét vezette megerősítette, hogy az UFO 12000 méter magasan repült át a repülőgép felett és “erősen tükröződött“.

“Valami áthaladt felettünk, mint egy, nem tudom, mi volt, de legalább 600-900 méterrel volt felettünk,” – mondta. “Igen, egyenesen felettünk repült el.”

Más pilóták, akik hallották a furcsa beszélgetést közbeszólva megkérdezték, hogy a tárgy nem egy “Google ballon” volt-e, amelyre egy másik pilóta azt válaszolta, hogy “kétséges“. 

Ezt követően egy másik pilóta hangja hallatszik, aki azt mondja, hogy “UFO“.

A Szövetségi Légiirányítás szóvivője, Lynn Lunsford, elmondta, hogy bár minden kapcsolata megvan a légtérben esetlegese tartózkodni képes szervekkel, repülőkkel, végekkel, a nyomozása során kiderítette, nem volt a környéken más repülőgép, vagy bárki más.

Az esetről a hangfelvétel kikerült a netre, azóta milliók nézték meg, és fejtegetik, hogy a 2 pilóta vajon mit is láthatott pontosan.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 35506





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet