Rendkívüli: kikerült a soron következő Bilderberg konferencia résztvevőinek listája!

2017. június 1., csütörtök




Az amerikai Virginia állam Chantilly városában megrendezett titkos találkozó a háttérhatalmi világelit legnagyobb részvevőit fogja tömöríteni egy több napos találkozó keretében dönthetnek a világ alakulásáról.

A Bilderberg-csoport a világ egyik legnagyobb titkos, főleg gazdasági és pénzügyi befolyással bíró embereket, vállalatok igazgatóit, és politikusokat tömörítő társasága.

A neve eredetileg onnan ered, hogy így hívták azt a holland szállodát, ahol először tartották meg a gyűlésüket 1954-ben.

A csoport alapítója a 2004-ben elhunyt Bernát holland herceg volt. A csoport 1954-től minden évben tanácskozik – csak egyszer, 1976-ban maradt el – szigorúan zárt ajtók és maximális védelem mellett. Találkozójukat minden évben május végén, valamivel a G8-ak összejövetele előtt tartják; témáik titkosak, nem adnak ki közleményt a találkozókról.

Nemsoká megrendezik a Bilderberg-csoport újabb, ide találkozóját mely 4 napos lesz, és Június elsejétől július 4.-ig tart majd.

A Bilderberg-csoport tanácskozásai bizalmas jellegűek, a „Chatham House Rule”-t követik, azaz a brit Királyi Külügyi Intézet, a Chatham House tanácskozásain elfogadott szabályok az érvényesek.

Eszerint annak érdekében, hogy a résztvevők szabadon fejthessék ki saját személyes véleményüket egy-egy témáról, a résztvevők kötelezik magukat arra, hogy a tanácskozásokon elhangzottakról beszélhetnek ugyan, de nem nevezhetik meg az egyes álláspontokat képviselő személyeket, illetve azok nemzeti vagy intézményi hovatartozását.

Rengeteg különféle összeesküvés elmélet látott már napvilágot a Bilderberg-csoport valódi ténykedéséről, és arról, hogy ekkora befolyással miként szóltak bele, és alakították a történelmet a múltban.

Rendkívüli keretek között először kétes forrásokból szivárgott ki a résztvevők listája, majd később - talán éppen ennek a nyomásnak a hatására - közzétették a csoport hivatalos honlapján is.

Egyesek szerint a menekültválsághoz is sok közül van, míg mások szerint a teljes bankrendszert a hatalmuk alatt tartják, és gyakorlatilag a világ vagyonának a 95%-a hozzájuk folyik be.

Rendkívül befolyásosak, és nagyon nehéz bekerülni a köreikbe, ezért is kering annyi különféle teória a csoport működésével kapcsolatban.

A teljes listát a résztvevőkről IDE KATTINTVA tekintheted meg!

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom titkos társaságok bilderberg-csoport


Megtekintések száma: 146994





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet