Rendkívüli: Kiszivárgott egy eredeti felvétel a roswelli ufó-incidensről!

2020. július 7., kedd
Az archív anyag sok szakértő szerint hiteles.

A Roswellben történt ufó-incidenssel kapcsolatban mindig is azok voltak a legkérdésesebb dolgok, hogy mi is történt pontosan azon a végzetes estén, és hogy valóban földönkívüliek szenvedtek-e szerencsétlenséget.

A légierő eleinte egy azonosítatlan tárgyról beszélt, majd hirtelen egy egészen más álláspontot felvétel már azt nyilatkozták, hogy "csak" egy meteorológiai ballon volt, ami az egyik helyi farmer farmján lezuhant.

Ez utóbbi dolog azért érdekes, mert egyes jelentések tisztán és egyértelműen "testekről" szóltak, ami nem jelenthette azt, hogy meteorológiai léggömbről volt szó.

Mindemellett a helyszínre a hatóságok előtt kivonuló szemtanú is azt nyilatkozta annak idején, hogy egy hatalmas, széthullott diszkoszt látott, apró testekkel a roncsok között, melyek közül több még élt.

Nemrégi előkerült egy archív felvétel, mely sokak szerint a Roswellben történekről készült 1947-es felvétel eredetije.

Az anyagot szakértők is megvizsgálták, és hitelesnek találták, már amennyire ki lehet belőle venni a részleteket.

A felvételen az látható, ahogy katonák szállítják, majd állják körül az egyik, a roncsok közül kimentett idegen testet.

A lény szemmel láthatóan nem emberi, és sokkal nagyobb fejjel és eltérő külső jegyekkel rendelkezik. Mindemellett az is kivehető, hogy a hordágyon fekvő idegen különféle sérüléseket szenvedett a hasán és a karján.

Ebben az a megdöbbentő, hogy a korábban ismert, földönkívüli boncolásáról szóló felvételt is hitelesítheti, mivel egy az egyben alátámasztja az a tény, hogy ugyanott vannak a sérülései a lénynek, mint azon a felvételen szereplő idegen testnek.

Mindez csak véletlen lenne? Nem hinnénk!

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 166763

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet