Rendkívüli: megfejtették az ördög által megszállt apáca levelét! Hátborzongató dolgokat ír a kereszténységről

2017. szeptember 9., szombat
A nővér önkívületi állapotban különös betűket vetett papírra, a bizarr írást ez idáig senkinek sem sikerült megfejtenie.

Szenzációról számoltak be egy több évszázados kóddal kapcsolatban a kódfejtők.

Egy olyan dokumentumot fejtettek meg, mely magától az Ördögtől eredhet, akárcsak mag aza üzenet, ami a dokumentumban állt.

Létezik egy írás. Egy 1676-ban Maria Crocifissa della Concezione nevű nővér által írt szöveg. Azért volt ennyire különös, nem evilági nyelven íródott.

És ha ez még nem lenne elég: a nővér később zat állította, hogy maga a Sátán diktálta le neki a szöveget, amit a papírra vetett.

Állítása szerint kezeit nem ő, hanem maga az Ördög irányította. A „betűk"” kétségtelenül idegennek és ijesztőnek tűnnek, senki sem tudta dekódolni idáig őket.

Most azonban, közel 340 évvel később végre sikerülhetett megfejteni az írást, és a benne rejlő ördögi üzenetet.

A rejtélyes üzenet egy papíron van, mely gyakorlatilag tele van írva teljesen.

Egy a titkosszolgálatok által is használt különleges kódfejtő szoftver segítségével eredtek a rejtély nyomába, és fejtették meg sikeresen az üzenet tartalmát.

Az ősi arab, görög és rúna, valamint a latin abc segítségével sikerült véglegesen megfejteni a rejtélyt.

A kutatócsoport 15 sort fordított le a levélből, ezek az emberek, Isten és a Sátán közötti kapcsolatot tárgyalják nem éppen keresztényi módon.

A nővér többek között arról értekezik, hogy „Istent az ember találta ki” és „ez a rendszer nem működik senki számára”, valamint az „Úr, Jézus és a Szentlélek nem más, mint fölös teher”.

A mainstream történészek és a vallástudók azonban azonnal léptek a hír hallatán, és máris személyiségzavarosnak, sőt, skizofrénnek bélyegezték a nővért, hogy ne derüljön ki az egyház számára igen kínos és sötét igazság: hogy Isten nem volt soha, ahogyan a levél írta.

Mások viszont úgy vélik, hogy a levél nem más, mint a Sátán műve, aki így akarta becsapni az embereket, és mindenkivel elhitetni, hogy nincs Isten.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek vallás ördög sátán kereszténység


Megtekintések száma: 168041

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet