Rendkívüli: meghalt egy volt Rothschild feleség: titokzatosak a körülmények

2018. július 23., hétfő




Túl sokat tudhatott?

Meghalt Annabelle Neilson, az egyik Rothschild báró volt felesége.

Sokan titokzatos összeesküvést ejtenek a dolog mögött, mivel egyelőre nincs megerősítve semmi az ügyben, és még vizsgálódnak a hatóságok.

A rendőrségnek még meg kell erősítenie a halálának okát, és nem zárják ki a kábítószer- vagy alkoholfogyasztást, de azt mondják, hogy a halálát “nem tartják gyanúsnak“.

Neilson korábban három évig élt házasságban Nathaniel Rothschilddal, Lord Jacob Rothschild fiával és családja vagyonának örökösével.

Miután Rothschildtól elvált, állítólag kénytelen volt aláírni egy titoktartási megállapodást és érvénytelenítették a dinasztikus nevét.

Egyes vélekedések szerint Annabelle talán túl sokat tudhatott a hatalmasságok ügyleteiről, és annak idején maga Michael Jackson is hasonló dolgok miatt kellett, hogy meghaljon, túladagolásnak álcázva.

Annabelle híres emberek körében mozgott, ismert modellekkel és már sztárokkal is kapcsolatot ápolt.

Többen beszéltek már Hollywoddban és a sztárvilágban is arról, hogy egy titkos társaság tartja markában az egész szórakoztatóipart, sokan pedig a Rothschildekre és a Rockefellerekre tippelnek.

Valóban így van?

Tényleg túl sokat tudhatott a volt Rothschild feleség, és nem akarták, hogy valaha kibeszéljen a nyájból?

Ha tényleg a Rothschild által felbérelt gyilkosok tették el láb alól, minden bizonnyal balesetnek lesz álcázva az egész, vagy azt hozzák ki, hogy önkezével vetett véget az életének.

Az igazság azonban soha nem fog kiderülni...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek bűnügy összeeesküvés rothschild


Megtekintések száma: 23689





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet